Lukijat

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Halloween

Blogiin on tosi kiva kirjoitella! Onneksi tehtiin tämä.
Tänään ei ole oikein sanomista, mutta olen ottanut kuvia :) Kun ei ollut muutakaan. Mutta huomenna tänne tulee pieni Halloween tarina :) Meidän eka tarina! Jes! Se tulee kyllä vähän myöhässä, mutta kun pikkusiili ei ole paikalla sitä ei voi laittaa nyt tänäänkään! :( Niin joten pikkusiili ei kerkeä tänään kirjoittamaankaan. Mutta huomenna uusi päivä!
Nyt kuvia!

Minä, Aijuli ja vekku :)

Halloween bileistä!

Halloween bileistä!

lauantai 30. lokakuuta 2010

Kuvia

Minä lili100
Jee!
Vihdoin sain ekan kuvan ja nyt kuvia tulee lisää blogiimme! :) Laitan aina kiitokset blogiiimme jos se on blogi asia :) Eli nyt annan kiitokset.. tattadadaa... Toffeenallelle!
Kiitos paljon nyt osaan blogista sen minkä pitäisinkin tai ainakin meilkein! Joo mutta nyt on aika sanoa moi moi tältä päivältä! :)

Jihuu!

Moikkelis!
Olin tänään panfussa Aijulin, pekkapanda1 ja vekku3 kanssa. Oli tosi kivaa! Harvoin kokee, että oli noin kivaa. Joten päätän antaa teille kiitokset siitä. Sillä tänään ei ole kovin kiva päivä, mutta en kyllä tiedä miksi. Mutta se piristi minua paljon! :) Noniin, mutta kivaa on se, että tasokone ja se kone toimii mistä saa jonkun tavaran niin ne toimivat! Kivaa! Pääsin itse tasolle 38 ja enää yksi taso niin saan haamupuvun. Jee! Ja Halloween bileet ovat kyllä aivan huiput! Hyvä musa! :) Kivaa kun Max ja Kamaria oli eilen panfussa, mutta toivon, että näkisin myös ellan sillä. Tänään tai huomenna olisi mahtava juttu jos näkyisi :) Joo! Eilenkin oli mahtavaa, kun oli kulttis päivä. Jee!

Eilisestä

Moi pandat!

Heräsin juuri ja ajattelin mennä kirjoittamaan blogia. :)
Eilen oli tosi upeat halloween bileet, vaikka en ehtinyt olla siellä kauaa.
 Max ja Kamariakin olivat siellä jos satuitte näkemään, mutta Ellasta en tiedä.
Siellä oli myös Amalura ja Joshua. Harmivaan kun niille ei pystyny puhuu. :( 
Jokos olette vastanneet siihen maantieto visaan sillä huomenna on viimeinen päivä jolloin voi vastata.
En ole huomenna täällä. :( Kirjottaas en muutenkaa panfus, mutta uskon että lili on. :))

perjantai 29. lokakuuta 2010

Moi taas!

Moimoimoimoimoi!

lili tässä:
Tulin takaisin pikkusiili mukanani :) Sillä oli vielä yksi asia :D
Se vaan, että laittakaa kommenttia ja tulkaa lukijoiksi! Olisi kivaa sillä tietysti haluaisimme, että olisi myös lukijoita ketkä lukee tätä blogia ;D

pikkusiili täällä:
Oottekos tehny jo sen Carl Caruson haastetta. Mä tein sen vasta tänään :) On myös tullut uusi maantietovisa ja uudet asut! Kivaa! Eikö vain?

Kivaa ja huonoa

Sanon ensin huonot eli kiusaaminen:

Uskon, että tämä ei tunnu kovin kivalta kenestäkään ainakaan minusta, mutta haluasin sen loppuvan. Kaikkien osalta. Ymmärrän kyllä, että se kivaa joskus heitellä lima palloja, mutta se on minulla aina, en kyllä tiedä miksi? En uskalla oikein enää tulla  kaupunkiin.  Pitäisikö asialle tehdä jotain? En tiedä. Mutta annan kaiken vain olla :( En oikein tiedä miksi kirjoitin tämän, mutta halusin vain, että tekin tietäisitte!

Sitten kivaa:
Asiasta toiseen. Jee kivaa on aina kiva  kirjoittaa! :) Tuli tuosta vähän outo olo kun kirjotti huonoa D: No, mutta hyvää on se, että tänään on:
HALLOWEEN bileet täällä panfussa.Tosi kivaa! Joten en kirjota kauaa blogiin kun menen juhlimaan niitä koko viikonlopuksi! :) Pikkusiili tulee varmaan kirjoittamaan :) Ja toinen kiva asia on se, että tänään on kultapandapäivä! Jee! Mutta täytyykin tästä lähteä juhliin! Onneksi juhlat ovat koko viikonlopun :) Moi moi nähdään juhlissa!

torstai 28. lokakuuta 2010

Muuta

Onnea tämän kuun bloggareille tamapandalle, Nuppu_ ja tuma2k10!
Pidämme teidän blogeistanne oikein paljon! Mutta myös teidän muidenkin blogeista. Toivottavasti tätä meidän blogiamme luetaan :) Toivoisimme ainakin niin. Ainiin, mutta myös ne halloween reseptit olivat oikein kivoja onnea voittajille! :)

Odotamme halloween bileitä innolla eikö vaan? Joo!
Toivottavasti ne on kivat :)
Miksi se Carl Caruso esitti Bonezia ja teki jekun? :)
Jep :)
Moi pandat!
Teimme tämän blogin eilen.
Mutta emme kumminkaan osaa vielä käyttää tätä kunnolla joten voimme tarvita apuasi. Jos tarvitsemme apua voisitko olla ystävällinen ja auttaa meitä, kiitos. Pyydämme hartaasti :)
Mutta kiitos katakille kun autoit meitä :) Ilman sinua me emme kirjoittaisi nyt.
Yritämme saada tänne myös kuviakin, mutta emme oikein osaa vielä. Yritämme myös saada tänne tarinoita yms. Mutta menemme nyt muokkaamaan joten moi moi!

keskiviikko 27. lokakuuta 2010