Lukijat

perjantai 29. lokakuuta 2010

Kivaa ja huonoa

Sanon ensin huonot eli kiusaaminen:

Uskon, että tämä ei tunnu kovin kivalta kenestäkään ainakaan minusta, mutta haluasin sen loppuvan. Kaikkien osalta. Ymmärrän kyllä, että se kivaa joskus heitellä lima palloja, mutta se on minulla aina, en kyllä tiedä miksi? En uskalla oikein enää tulla  kaupunkiin.  Pitäisikö asialle tehdä jotain? En tiedä. Mutta annan kaiken vain olla :( En oikein tiedä miksi kirjoitin tämän, mutta halusin vain, että tekin tietäisitte!

Sitten kivaa:
Asiasta toiseen. Jee kivaa on aina kiva  kirjoittaa! :) Tuli tuosta vähän outo olo kun kirjotti huonoa D: No, mutta hyvää on se, että tänään on:
HALLOWEEN bileet täällä panfussa.Tosi kivaa! Joten en kirjota kauaa blogiin kun menen juhlimaan niitä koko viikonlopuksi! :) Pikkusiili tulee varmaan kirjoittamaan :) Ja toinen kiva asia on se, että tänään on kultapandapäivä! Jee! Mutta täytyykin tästä lähteä juhliin! Onneksi juhlat ovat koko viikonlopun :) Moi moi nähdään juhlissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥