Lukijat

tiistai 16. elokuuta 2011

Me kaikki olemme ERINLAISIA, mutta tasa-arvoisia! (;

Tää on nyt tärkee teksti ja toivon, että luette... :)

Mutta moi :D Toivon että oikeesti KAIKKI lukee tän!!! =)
Aloitan:

Niin kuin otsikossa lukee: KAIKKI PANDAT OVAT TASAARVOISIA JA ERILAISIA, KAIKKIEN ON HYVÄKSYTTÄVÄ SE! 

Panfussa ei nyt eikä ikinä tule olemaan kaikista "yleellisintä" ystävää, ketään ei tarvi kohdella niin kuin kuningasta tai kuningatarta, vaan kohtelemme jokaista pandaa hyvin, huomaavaisesti, samalallalailla kuin muitakin :) Mutta paraskaveri on sinulle paraskaveri ja ehkä se on "yleellisin ystävä" :) Esim Anskumuru on ihan samanarvoinen panda kuin me muutkin ei yhtään sen korkeampi tai matalampi eikä esim. Rihanna tai Pibull tai Jare&Villegalle ;)

Uskokaa tai älkää mutta näin se on... on kiva lukea muitten blogeista aina toisista kivaa asiaa esim. hän on ystävällinen ja olen tuntunut hänet kauan aikaa =) Kertokaa toisesta positiivista palautetta, jos se on teille pieni vaiva tehkää jokin suuri teko, tee se ja saa toinen iloiseksi (: Näin tää elämä vaan kulkee, huolehtikaa toisistanne niin kuin itsestäsikin, ajattele itseäsi niin kuin muitakin yhtä paljon! :):):)

Tää oli vaan tälläinen vinkkaus, toivottavasti opitte jtn opitteko? :D:D
Ja oliko tämä tärkeä... koska olemme vielä pieniä pandoja meillä on vielä paljon opittavamamme jotta kaikilla olisi nyt ja jatkossakin turvallinen, ihana olo panfussa =) Ollaan kaikki tasapuolisia muille ja kavereita! Jatketaan normaalisti siis! ;)

- Lilitzu <'3

3 kommenttia:

  1. Käykääpäs lili ja pikkusiili katsomassa blogissani Blog I like-niminen postaus. Siellä on jotakin teille. ;)

    VastaaPoista
  2. Öjejeöelel Okei<333 Vauhdissa pysyn

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥