Lukijat

tiistai 30. marraskuuta 2010

1 päivä

Moi!
Mahtavaa! Vihdoin tätä on jo odotettu! Kun tulin panfuun näin aamusta niin arvatkaa mitä rupesin tekemään heti? Laittakaa kommentteihin arvauksenne.... :) Paljastan sen huomenna blogissa...hohhoijaa...väsyttää Max aamu herätys oli kyllä hyvä siinä vasta sain silmäni kunnolla auki :) Niin pikkusiilin lahja toteutui :)
Mitähän minä toivoisin täällä panfussa joulu lahjaksi? Mikähän olisi hyvä lahja? Mikäs olisi teidän mielestä. Mun pitää kyllä vielä vähän miettiä, mutta kyllä varmaan pian keksin :) Se sohva oli kyllä hieno, mutta harmi kun tavikset ei tavikset saanut sitä :( Olisi ollut hieno sohva maajaan. Kun luin Ellan ja Maxin blogia olin jo ihan "wow" kun näin sen sohvan ja olinjo iloisella päällä muttakun tulin panfuun niin sitten tajusin, että ei tavikset saa sitä... no ei voi mitään :) Mutta kaikista huolimatta hyvää joulun odotusta kaikille ja 1 päivää! :) Nyt on aika hyvästien näin kirkkaimpien joten vuoro sanani on bye bye! Nähdään panfussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥