Lukijat

lauantai 27. marraskuuta 2010

Hello!

Huopsansaa pandat!
Ymmärrän pikkusiilin kiireen.. huh huh! Tämä viikko oli kyllä niin raskas... D:
Auts...Tänään päätin kertoa siitä mitä teen panfussa tai mitä tein.. no ensinnäkin aamulla tulin panfuun menin Aijulin majaan piilosta. Oli kivaa sitten menin pois panfusta ja tulin sitten seuraavan kerran päivällä menin Aijulin majaan... ja mitäs teimmekään en enää muista niin Aijulin piti mennä.. joten menin Igloon ja iglussa tapasin uuden ystävän nimeltä: Hapiti. Kiva tyyppi! Sitten hänen piti mennä ja niin minunkin. Suunnittelimme semmoista kivaa.. no näette jos tuutte tai sinne pääsee meidän kavereista jotkut...jos me järjestämme sen edes. Niin ja olin äsken panfussa taas ja siellä menin Aijulin ja vekun kanssa. Meillä oli kivaa ja oli siinä loppujen lopuksi muitakin ja minulla on siitä myös kuva kuinka hauskaa meillä oli :) Tosi hauskaa! BÄÄ!!



 


Nuo kaikki ei ole sieltä vaan noi kaksi ekaa :DD Oikeat lammas bileet :)
Jihuu! No tommonen päivä mulla oli panfussa tänään ja meen sinne vielä uudestaan illalla nähdään siellä! Oli kyllä mahtava päivä panfussa! Ja item kone toimii tänään. Hieno jääpatsas siellä olikin! Pian panfussa joulu tunnelmiin ja pian ensimmäinen luukku aukeaa! Jee! Odotan innolla mitähän panfuun on oikein järjestetty :)) Eka joulu mulla täällä panfussa :DDD Moikka... nähdään taas pian! :) Ja yksi asia pian uusi yläkuva! :DD Kommentoikaa ja tulkaa lukioiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥