Lukijat

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Laulu

Moi pandat!!
Sori kun en oo ehtiny kirjottaan. :( Mutta tänään ajattelin tehä teille laulun en sitte yhtää tiiä mistä tää kertoo. :) Ja nyt se lähtee.
Yy kaa ja yy kaa koo nee!

Panfu ompi paras paikkaaa!!Panfu on niin iloinen!! Ja talvikin on tulos, vaikka syksy vielä ooonkin. Kun panfuun tulin tänään ei kevättä näkynyt enää. Vaan syksy sieltä tulee ja karhut nukkumaan menee. Mut pandat ei! Mut pandat ei! Me talvesta nautitaan ja kun joulua odotellaan. Me bambua syödään vaan. Me ollaan erilaisii ne menee jo nukkumaan. Daa, da, dam, dam. Daa, da, dam, dam.

On joulu meille suuri juhla. Kun panfun päälle lunta sataa. Me ikkunasta katselimme sitä, kun pieniä me vielä oltii. Vaikka pandat  pitävätkin siitä se aika harvinaista on. Ja, vaikka karhut kielsi meitä me pihalla vain leikittiin. Oli hauskaa, silloin kun ekan kalenterin sain. Ja kun naapuriin mä katsoin ne oli mennyt jo nukkumaan.
Mut pandat ei! Mut pandat ei! Me talvesta nautitaan ja kun joulua odotellaan. Me bambua syödään vaan. Me ollaan erilaisii ne menee jo nukkumaan. Dam, da, dam, da, dam.    

No siinä olikin sitten se laulu ja laittakaa kommenttia ja tulkaa luikijoks. :) Mä meen nyt panfuu moi moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥