Lukijat

maanantai 29. marraskuuta 2010

Moi..! (:(

Yhyy..... niisk niisk... surullista...kaameaa..! No... Aijuli ehkä poisti pandansa ei ole vielä ihan varmaa... se oli niin kaameaa meillä oli niin kivaa yhdessä. Hän hauskutti oli kiltti ja kiva panda! Nytkö se on sitten loppu ei kai! Mutta asiasta viidenteen :) No pian ensimmäinen luukku aukeaa ja sataa lunta valkeaa :) Kiva runo :) Joo, mutta tänään voisin kertoa vaikka mitä tein panfussa :) No.. ensinnäkin aamulla kävin panfussa, Tulin vain nuuskimaan ja lähdin sitten tulin taas joskus panfuun ja olin avatarin kanssa ja sanoin miten tehdään blogi :) Kesti aika kauan, mutta viimein se onnistui! Sitten menin igloon ja siellä taas katseltiin sukkia :) Voi kun ne on hienot otin kuvan kikistä ja kuva on tässä:



Aika pieni ja tässä on kuva avatarista ja musta:



Sitten pekkapanda oli sielä ja juttelin hänen kanssaan :) Sitten vaihdoin serveriä koska koneeni tilttasi ja kun yritin sinne uudelleen niin se oli täynnä :( Joten menin Bollywoodiin :) Siellä odottelikin jo vekku :) Olin hänen kanssaan ja pari kuvaakin on:


Lammas tunnelmissa :)  Muutama kuva vielä: 



  
   xD Koneeni oli ihan sekona sain hevosen majaani :) Se on kyllä tähän asti paras kuva. Hah hah... kone vähän tilttas... vähän vaan... :) Semmoinen oli päiväni tänään panfussa ja pian joulukuu jo tuleekin :) Jee! Minkähänlainen joulu täällä panfussa oikein mahtaa olla, mutta uskon, että mahtava! Hyvää joulua ja joulun odotusta teille kaikille!

1 kommentti:

  1. Voii, kun selailen näitä vanhoja postauksia tulee hymy naamaan =)

    Tassut, Ava

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥