Lukijat

perjantai 13. toukokuuta 2011

JayPea! + viikonloppuna vipinää!

Soriii, ei oo tullu postailtuu sitten pitkään aikaan viimeks 100 luvulla, no niin unohdetaan se anteeksi pyynnön kautta.
JayPea on Wanhassa ja hänellä on reilun kaupan teetä ;)
Fiksua, itselläni on kokemusta siitä nimittäin olimme kerran kaupassa ja ostimme appelsiini mehua, niin mun serkku sano otetaan tätä, tää on tuotettu reilusti, tai jotain tollee :DD

Se hassu vekotin toimii San Fran panfussa, siitä voi voittaa 500 pk ta ja viikon kultajäsenyyden. Mä sain tänään tuon summan , mutta sitten oon saanut neljä ja kaksi oikein.

Viikonloppuna Bollywoodiin tulee Reilun kaupan bileet, jos nyt oikein ymmärsin eli huomenna! ;)
Nähdään sitten siellä, tuossa kuva valmisteluista:


Viime kisan voitti, koska oli vain yksiosallistuja ja kuva oli tosi hauska kiitos V100 olet aktiivinen osallistuja ja siitä hyvästä annemme sinulle 500 pkta! Muistutappas sitten ja saat ehkä jossain vaiheessa lisää pk ta meiltä! Kiitos V100 ja onnea tosi hauskasta kuvastasi! Tässä se on:


Ei kai mulla tässä muuta, hih odotellaan huomista.
Ai niin Kamaria näkyi eilen panfussa ja oli tosi kivaa (:

Tassuttain:




Ps. Sain tänään ihana Suomi jopon ♥
Ps. Suomi voitti Norjan 4 - 1, toivottavasti Suomi voittaa tänäänkin Venäjän! Jää nähtäväksi (on pakko kattoo jääkiekkoo)

1 kommentti:

  1. Kiitos Kiitos Kiitos!!!
    Ja sitet nvielä liityn noihin urheilu päiviin

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥