Lukijat

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Salakuuntelua!

Moi pandat!!

Sori hirveesti, että ei olla kirjoteltu hetkeen kun on ollu kiireitä. Mutta nyt taas kirjotetaan :)
Muistattehan sen vakoojan viime viikolta? Se on jättänyt jälkeensä pieniä robotteja! Ja ne yrittävät salakuunnella meitä! Mutta kukaan ei pärjää professori Bookwormin älylle! Hahaa. Hän keksi semmoisen keksinnön jonka avulla vain ne voilla on se vekotin päässä voivat kuulla mitä sinä puhut! Ja ainakin yksi kaupungin robotti on jo päihitetty. Sillä professori sanoi, että robotit eivät kestä rakkautta. Joten kun teimme sydän hympän robotti vioittui. Ja nyt professori tutkii robottia. Perjan taina saamme proffalta jotain lisä tietoa.


Tällä viikolla aleessa on tavaroista ikkunoita, avaruus kamoja, vuori mökki tavaroita, seikkailu tavaroita ja sen sellaista kamaa. Vaatteet tulee varmaankin humenna. Tai ainakin luulisin niin. Joten kannattaa kerätä rahat kasaan ja lähteä ostoksille! :)

Ja tänään toimi myös item kone ja sieltä sai hyvän teleskoopin. Voit vaikka varmistaa ettei ulkona ole kukaa robo salkuuntelemassa. 
Ellan ja Maxin blogiin on kuulemma tulossa kaksi kisaa. Toinen on piirrustus kisa ja toista en muista. Mutta se varmaankin heidän blogissaan. Ja kisassa on ihan mahtava ja ainutlaatuinen palkinto! Arvatkaa mikä? No, se on.... Yksisarvisen satula!!! Ja sitä ei voi vissiin saada muualta kuin jos voittaa tällaisen kisan jossa se on palkintona. Paitsi tietty Elalla ja Maxilla on sellaiset. Mutta ei enää muuta. Moikka!!!

Iloisin mielin: Siili :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥