Lukijat

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Hengissä ollaan (toistaiseksi) :'(

Heij :'(

Nyyh... no ensinnäkin mun pikkuveljee tuli eilen pallo hampaisiin ja hampaasta lähti pala ;( Sen huuli turpos ja tänään se kävi hammaslääkärissä, ja joutuu syömään 2 viikkoa keittoa sun muuta mömmöä, eli ei leipää tai mitään... niin olen vähän allapäin, mutta yritän kirjoitella :D

Meidäääään wanha wanha ja viisas Oscar delfiini on ylennetty tietokilpailunjuontajaksi! Hywä Oscar!! (; Saa nähä miten mulla menee, voisin mennä kokeileen (onneani) Tässä ovat Oscarin antamat palkinnot, mitä voi voittaa:

Brunon mysteerikin on jo selvitetty ja kaikki hyvin palkinnoksi siitä sai mukavan lentokoneen majaansa :P Bookworkillekkin piti viedä muutama mussuteltavaksi :)

 
Asia vielä: Nyt se on tieteellisesti todistettu! Ai mikä? No näätte sen tästä kuvasta! ;O Mulle on kasvanut siivet! Kääk... olen ikuisesti keiju ;(


Teidän ikioma:
Keijukaisenne <3

Ps. Viikon kysymys: Mikä Bookworm on suomeksi? :D Ei saa kysyä vanhemmilta tai mistään muustakaan tietosanakirjasta tai kääntäjästä!!! Voin huomata kattomisesi ja sinut diskataan, palkinnon kerron myöhemmin! Ottaisinko viikon kysymyksen käyttöön? ;)

6 kommenttia:

  1. Bookworm: Sanasta sanaan kirjamato, mutta järkevämpi käännös olisi lukutoukka :)

    VastaaPoista
  2. Helppo kysymys. Bookworn on Lukutoukka.

    VastaaPoista
  3. Lukumato, jos tarkkoja ollaan, mut panfussa käytetään aina nimeä: Lukutoukka.

    VastaaPoista
  4. Moih!
    Missä teet nuo hienot kuvat? :)

    P.S. Liityn sun lukijaksi :3

    VastaaPoista
  5. Luulisin että lukutoukka, mut en oo ihan varma ;D

    -Ava

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥