Lukijat

tiistai 28. joulukuuta 2010

Bloggarit on valittu!

Voi, kun olen niin onnellinen. Olen onnellinen heidän puolestaan sillä he olisivatkin sen ansainneet!
Bloggarit ovat: Taika ja Uni sekä Toffeenalle!
Paljon onnea heille! Vihdoinkin he saivat sen olen odottanut kauan, että Toffeenalle saa sen hienon tikkarin sillä hän on oikein kiltti panda koska hän auttoi meitä tämän blogin tekemisessä! ;)
Taika ja Unikin ovat tosi kilttejä pandoja ja myös Vanilja!

Olemme ruvenneet tekemään logoja ja uutta yläkuvaa sillä tuo nykyinen on vähän liian jouluinen, kun joulu on mennyt jo ;) Logojakin ollaan jo aloitettu, mutta ei oikeen täsmää sillä kun yritetään ja yritetään niin aihe ei olekkaan hyvä sillä emme osanneet, siitä tuleevaan sotku! Yhdestä kuvasta tuli jo, kun yritin tehdä jäätä ja tassunjälkiä xD Joten tarvimme apuanne! Voisitko kirjoittaa blogiimme aiheen minkälaisen yläkuvan ja logon tekisimme. Toivottavasti kuvailisit sitä hieman, että se avautuisi meillekkin! Kun on aihe niin varmaan siitä syntyykin jotain sillä jäästäni tuli siniset vuoret xD Sillä löysin uuden tosi hyvän ohjelman! Nyt vain tekemään sillä jos haluat tietää mikä se on niin kysy ihmeessä!

Ps. Tasokone toimii tänään! Moi moi!

t: lili100 ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥