Lukijat

torstai 9. joulukuuta 2010

tarinalle jatkoa

Moikka pandat!

Mulle oli annettu tehväks kirjottaa jatkoo tälle tarinalle jo ainaki kaks kertaa. Enkä huomannu nukku vasta äske jotein ajattelin alata nyt sitte kirjottaa. Mutta jätetään löpinätsikseen ja aloitetaan!

Tarina jatkuu

Ja hänen takana seisoi iso jäämies! Silloin Stiinasta tuntui kuin sydän olisi pysähtynyt hän yritti päästä pakoon, mutta hän ei päässyt sillä jäämies piti hänestä tiukasti kiinni. Älähän nyt rimpuile ettet tipu syvään jäärotkoon! jäämies sanoi ja vei Stiinan luolaansa. Stiina oli jo ihan jäässä. Hän oli ollut jo tunnin pakkasessa eikä luolaa näkynyt lähimaillakaa. Yhtäkkiä hän alkoi vaipua uneen, vaikka hän kuinka yritti pysyä valveilla hän nukahti. Pian hän heräsi pienestä majassa olevasta sairaalasta ja hänellä oli 38 astetta kuumetta. Stiina ihmetteli mihin lumimies oli kadonnut? Sitten lääkäri tuli ja sanoi: Ai sinä heräsit mikä on olo? Stiina vastaa ihan hyvä paitsi että pyörryttää. Lääkäri sanoo: No sitten täytyy vielä levätä, mutta pääset varmaan yli huomenna lähtemää. Stiina mietti entä jos pukki, muori ja tontut ovat lähteneet etsimään häntä ja lääkäri on ilmoittanut, että hän on täällä. Mutta sehän ei käynyt päinsä. Ilta alkoi tulla ja Stiinan pakoretki oli alkamassa. Sitten hän puki päälleen ja luikki äkkiä majasta pois kun vartija nukkui. Juuri silloin alkoi hirveä lumi myrsky, mutta Stiina ei halunnut enää mennä takaisin sillä hänen olonsa oli jo parempi. Kun hän oli kulkenut jo pitkään hän näki luolan. Ensin hän vain kurkkasi sisään ja kun siellä ei ollut ketään hän meni sisään ja nukahti sinne.  Mitä sitten käy se nähdään ensi jaksossa. Moikkap ja nähään panfussa! :))     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥