Lukijat

maanantai 6. joulukuuta 2010

xP

Moips xP
Toi väri ei ollukkaan musta xP Vaikka piti :) No... ei voi mitään... Mut kumminkin HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE! (Teille kekkä edes lukee tätä blogii ps. jos niitä edes on) Toivottavasti! Nyt oon äänestänyt... arvatkaa ketä äänestin. Oli hirveän vaikea valita, sillä ne kaikki olivat mahtavia blogeja. Mielestäni ne olivat oikeat ehdokkaat :) Toivottavasti mekin päästäisiin joskus sinne! Olis kyllä vähäkö coolia xD Joo... :) Loppujen lopuksi päätin ratkaista sen pulman ja äänestin Balettipandaa! Uppouduin hänen blogiinsa täysin :) Ei mitään vikaa mielestäni :) Mites itsenäisyys päivä on sujunut? Mulla ihan hyvin.Toivottavasti teilläkin! Pitikös jotain muuta sanoa? Ainiin kalenterista saa tänään... mitäs sieltä saikaan? Heh xD Mitä sieltä sai.... koristeen? Mä unohdin en muista sitä toista, mutta kulttikset sai semmosen jouluasun. Vähä oli hieno... mut se jää vaan haaveeksi :( Harmi. Mut kerrankin kun on aikaa kirjoittaa niin kerrankin kirjoitan ja nyt se alkaa. Olette varmaan odottaneet jo... (ketkä?) Tää on vähän niin kuin joulukalenterimme eli kirjoitamme joka päivä satua lisää :) Joulusatu siis on kyseessä! Yritämme kirjoittaa sitä joka päivä lisää jonkin matkaa semmoisen ei ihan vähän, mutta ei liikaakaan! Nyt se alkaa joulusatu:

Alku

Olipa kerran kauan kauan sitten panda tonttu nimeltä Stiina. Hän oli maailaman iloisin tonttu. Hän tuli aina innoissaan joulupukinpajaan. Hän hyppeli ja pomppi sinne :) Eräänä päivänä kumminkin Stiinalle tuli outo tunne sillä hän ei enää jaksanut tätä. Hän halusi lähteä muualle, mutta ei halunnut kertoa sitä joulupukille. Hän pakkasi tavarat huoneestaan ja hiipi portaita alas kohti keittiötä... kukaan ei kuullut mitään. Kaikki olit vain joulu töissään. He siivosivat, leipoivat ja tekivät kaikkia muita askareita mitkä liittyivät jouluun :) Stiina hiippaili ja pääsi ovesta ulos kenenkään huomaamatta. Sää oli kaunis. Lumi loisti niin kuin kristalli. Se oli niin timantin näköinen. Se kiilsi kauas asti. Lumi oli niin valkeaa. Stiina jäi vain ihmettelemään tätä kaunista ihmettä yhtä joulun ihmettä. Sitten Stiina pandan ajatukset menivät johonkin aivan muualle. Nimittäin siihen hänen retkeensä. Hän katsoi vasemmalle ja oikealle ja sitten lähti juoksemaan tosi nopeaa. Hänen jalkansa menivät eteenpäin kuin pikajuna! Tsuut tsuut! Hän juoksi jäisen järven luokse ja kun hän pääsi järven luokse Hän huokaisi ja vilkutti hyvästi Panfutonttumaa! Siitä alkaa Stiinan retket. Lisää näette seuraavassa numerossa...

Noni! Tossa on alkua. Näette sitten lisää siitä seuraavassa numerossa :) Mulla on vielä yksi kuva:


Noi tossa se on ei kai tästä päivästä muuta moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥