Lukijat

perjantai 17. joulukuuta 2010

MEIDEI MEIDEI!

Meidei meidei xD

Moips! Noniin ei tänään sitä kulttis päivää ollukkaan... Niin se on harmi, mutta tänään toimii item kone.

Jep! Menkääs katsomaan. Sieltä saa.... Tattadadaddadaa... Enpäs kerrokkaa! Sillä muuten ei jää mitään yllätystä jos me kaikki kerrottais. :) Muuten ei olla lilin kanssa kirjotettu pitkään aikaan yhdessä. Eipäs niin :) Mutta parempi myöhään, kuin milloikaan kirjoitella yhdessä :)


Tää on vesiputoukselta. Silloin, kun ei ollut vielä lunta :)


Arvatkaa mistä tämä kuva on otettu?

Tällä kertaa otin kuvat semmoisesta paikasta missä ei ole lunta niin saatte katsoa kuinka lämpimän näköistä noissa kuvissa on verrattuna kylmään talveen.... mä vapisen.... Nyt me jatketaan yhessä sitä tarinaa ja viimenen osa tulee sitten jouluaattona! Eli tää on toka viimeinen osa sillä jouluaattona tulee viimeinen, kun emme kerkeä kirjoittamaan sillä me rupeamme tekemään.... Kisoja!
Okei nyt tarinan jatko osa tulee:

MEIDEI MEIDEI!

Pidä lujasti kiinni Hemmo nyt me lennetään! Öö... Stiina puu on suoraa edessä! PAM!
Stiina oletko tajuissasi? .... Stiina! .... Voi ei mitä minä nyt teen? Nyt keksin haen vettä ja kaadan hänen päälleen siitä tilkan niin jos hän silloin virkoaisi! Ai mitä on tapahtunut? Me lensimme veneestä etkö muista? Ai niin. Mutta emme voi tässä kauaa ihmetellä, vaan meidän täytyy toimia! Ai... no miten?
Me lähdemme takaisin Panfutonttumaahan! Mutta milä me sinne pääsemme tämähän on autiosaari? Oletko kuullut sitä satua Pyhän panfun sankari, Hemmo? En... mikä se on? Semmoinen satu! Nimittäin tämä on Madagaskar! Pyhän panfun sankari, Thom asuu täällä! Nyt vain etsimään! Ja he kävelevät ja kävelevät kunnes... Katso Stiina tuolla on joku! Juostaan!  Hei, oletko sinä Pyhän panfun sankari? Olen! Voisitko auttaa meitä ja viedä meidät takaisin Panfutonttumaahan? Tietysti jos autatte minua keräämään nämä hedelmät kun ne ovat noin kaukana. Tietenkin! Sitten he keräävät... No niin nyt kaikki on kerätty. Ei ole tuolla on vielä yksi! Ompa se korkealla miten me saamme sen sieltä? Stiina miettii.. Ja sanoo: nyt keksin tehdään pyramidi! Hyvä on! Niin he tekivät pyramidin ja poimivat viimeisen hedelmän. No niin nyt kaikki hedelmät ovat kerätty! Nyt mennään! Joo! Niin he lensivät kohti Panfutonttumaata. Ja mitäs Panfutonttumaassa? Näette jouluaattona!

Eli ennen jouluaattoa emme kirjoita! Yritämme huomiseksi järjestää teille kisan! Näette sitten, moido!

Terveisin lili100 ja pikkusiili10!


2 kommenttia:

  1. Moi! Mä tiiän mistä toi toka kuva on se on sieltä pääkallovuorelta jonne pääsee amaluran rakkaustarina tehtävän avulla <3 <3 <3

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥