Lukijat

tiistai 7. joulukuuta 2010

Moi!

Mooooi!

Reipas mieli pandalla päällä :) xD Juu! Tänään se ainakin tällä pandalla on kohdallaan!
Sori mulla ei oo tänään kuvaa :( En kerinny ottaa... sorge. Mutta on mulla kyllä paljon muuta kivaa puuhaa.. no ensinnäkin se tarina vois jatkua täs pia ja sitte no me voitas ruveta pia järkkää tänne kisoja (jos osataan voitteko neuvvoa blogin lukijat) ja muutkin! Kiitos paljon :) Tänään tuli joulukalenterista joulukoriste. Mutku en muista taaskaan mikä. Yhyy...! No joku sieltä tuli taviksille ja joku kulttiksille :) Jeah! Pandan elämä on mahtavaa :) Mikshän pikkusiili ei oo kirjoittanu? Olisin luullu et ois! Kirjoita! xD Mä täällä sitä käskytän :) Varmaan kuuli sinnekkin asti. Niin nyt muistan kulttiksille tuli joku download juttu. En tajunnu sitä mikä se oikee on? Auttakaa. Katokku oon pian kulttis :) Nyt paljastan se on 90% varmaa (noin) Ellan ja Maxin blogissa luki suorat sanat miten niitä kohdellaan ja mä eilen kurkku suorana huusin EI SAA MENNÄ MAXIN PÄÄLLE! Mut ei kukaan kuunnellu. Yhyy... Toi mun teksti juttu oli vähä nolo mitä tuolla olin selittänyt. Hups xD (punastus) Pääsin oikeen kuvaankin xD Mut nyt on parempi lopettaa tää mun pelleily ja jatkaa tarinaa.. tää pätkä ei oo sit kovin pitkä mut pikkusiili kirjota ja myös jatka tarinaa! :)

Jääolio

Stiina lähti ja hyvästeli Panfutonttumaan. Hän sanoi hei hei! Hän lähti juoksemaan kohti Kalliovuoria.
Hän juoksi semmoista pitkää ja kiemurtelevaa polkua. Kesti varmaan vartti, kun hän sitten pääsi huipulle. Hän oli ihan hengästynyt. Sitten hänen silmänsä ammottivat kohti taivasta. Taivas oli niin kaunis. Kauniit tähdet vain kiiluivat. Kun hän pikkuisen jäi vain katselemaan, hän huomasi, että taivaalla oli myös helikopteri. Se lensi Stiina tonttua päin. Stiina rupesi vain kiljumaan. Helikopterista kuului ääni "Vihdoin" Stiina ihmetteli "vihdoin" Häh? Helikopterista näkyi vain pieni olio ja siinä samassa pieni oli otti Stiinan kädestään kiinni ja samassa he jo leijuivat taivaalla. Stiinan silmien eteen laitettiin side joten hän ei nähnyt mitään. Hön kiljui ja sanoi päästä minusta irti, mutta tämä pieni olio vaan nauraa käkätti. Helikopteri oli lähtenyt matkaan! Matkalla Stiina nukahti. Matka ei kestänyt kauan, kun (kaverukset) törmäsivät jäävuoreen. Sitten he tippuivat helikopteri mukanaan maahan. He olivat laskeutuneet jäävuorelle. Pieni olio keräsi kimpsut ja kampsut ja lähti helikopterilla takaisin kotia kohti. Hän vain vilkutti Stiinalle ja huusi näkemiin! Stiina oli raivoissaan! Hänet oli jätetty kylmyyteen ypö yksin :( Miten hän selviäisi. Sitten kuului ääni: Hello everybody! Stiina säikähti ja hänen takanaan seisoi.... Näät sen seuraavassa jaksossa :)

Tähän loppui tämän hetkinen tarina huomenna lisää. Nyt meen kokeilee tasokonetta ja item konetta. Moikka! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥