Lukijat

tiistai 14. joulukuuta 2010

pian tulee lunta

Moikka!

Jee!! Pian tulee lunta ainaki Ella sano niin eilen. :) Tänään sai kalenterista semmosen jää jutun mikä menee kuusen ympäri koristeeks ja kulttikset sai tonttu asun. Tänään ei vielä toimi taso eikä itemkone. No nyt mä sitte jatkan sitä tarinaa.

Hän meni luolaan ja nukahti sinne. Aamulla hän heräsi kylmään tuuleen hän ihmetteli: miten täällä voi olla näin kylmä kun illalla oli vielä lämmin? Silloin joku vastasi: Hei! Sinäkö taas? Etkö olekkin se Stiina? Mistä sinä minut tiedät? Stiina ihmettelee. Sinähän meinasit tippua jyrkänteeltä. Olet se lumimies! Stiina kauhistui. APUAA! LUMIMIES! Hysss! Puhy hiljempaa en tee sinulle pahaa. Etkö? En Lähdetään seikkailemaan merelle minulla on tuolla vanha vene. Käykö? Stiina nyökyttää innoissaan päätään. Ja niin uudet ystävykset lähtevät merelle jota Stiina ei olekkaan koskaan ennen nähnyt. Meren rannalla... Noniin tässä on tämä veneeni. Stiina katsoo ihmeissään pikkuista kumivenettä ja sanoo: No kaipa me nyt kaksistaan päästään matkaan tuolla. :) Sitähän minäkin lumimies sanoi hymyillen veestä. Sitten Stiinakin hyppäsi veneeseen ja he lähtivätkin heti liikkeelle. parin tunnin päästä... Lumimies mikä sinun nimesi on? Lumimies sanoo surullisesti: Ei minulla ole nimeä :( Stiina luhduttaa lumimiestä ja sanoo mehän voimme keksiä sinulle nimen. Se voisi olla vaikka Hemmo käikö se? Juu. Käy kunhan edes joku on. Hetken päästä Stiina sanoi huojuen Hemmolle minua pyörryttää. Voi ei sinä taidat olla meri sairas. Oletko matkustellut paljon merellä? En tosiaankaa tämä on eka kerta, koska en pääse matkustelemaan kun pitää aina tehä joulupukinpajalla töitä. Ai hrmi, mutta nyt sinun pitää juoda paljon ja saari on jo lähellä. Sitte kuului poks poks ja räts! Hemmo katsoi taakseen Ja huusi: Voi ei!! Stiina kysyi: Mitä nyt? No nojasin vahingossa ruuveihin ja nauloihin ja veneeseen tuli reikiä! MEIDEI MEIDEI!! Fiuuu!! Vene lentää Stiina ja Hemmo mukanaan. Mitä seuraavaks tapahtuu se selviää seuraavas osassa! Enennen ku lähen niin arvakkaa mitä mahtavaa on tapahtunu... On tullu LUNTAA!!!!!  :) Vihdoin tätä oo odottanu jo pitkään niinku varmasti kaikki muutki. No meen nyt panfuu mokka moi!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥