Lukijat

lauantai 1. tammikuuta 2011

Hyvää ja huonoa asiaa!!

2011 vuosi on tullut!!

No niin nyt se on tullut 2011 vuosi! Valvoitteko te pitkään? No mä valvoin! Raketteja oli pakko katsoa ne oli niin hienoja! Alotetaanko hyvistä vai huonoista uutisista... no, vaikka huonoista kun sitten iloiset on viimesenä ja aina kivoimpia niin kivempi lähteä pois tänään katsottua tän blogin ;))
No ensinnäkin no jonkun mielestä tää on panfun huonoin blogi ;((

No meitä se ei kauheesti ilahduttanut, mutta kaikillahan on omat mielipiteensä! ;) Eli voisko sit se kuka sen laitto niin kommentoida ja sanoa mitä se haluis tänne blogiin! Niin ja kaikki muutkin saa sanoa sillä me ainakin yritämme ja luulisin, että se totaeutuis (jos se ei oo hirveen hankala juttu toteuttaa)
Mut toi ei ollu se kaiken huonoin juttu vaan se, että AIJULI niminen panda lopetti panfun. Se oli mun yks parhaimmista kamuista ja se vielä lopetti 1.1.2011 ;(( Harmin paikka! En ehtinyt kirjoittaa aamusta, kun mun äitillä on tänään synttärit niin juhlittiin ;)

Siíhen loppu huonot asiat! Hyviin no mä haluun antaa kiitokset vuodesta 2010! Se oli aivan ihana vuosi! <3

Kiitokset!

* Kiitokset Panfu tiimille! Ajatelkaa minkä työn ne ovat tehneet tämän vuoden eteen on tullut lunta ja vähän kaikkea kivaa! Paljon kiitoksia!

* Max ja Ella sekä Kamaria! Max ja Ella ovat kirjoitelleet ahkerasti blogiinsa sekä Kamaria silloin tällöin!
Jos he eivät kirjoittasi sinne niin, kun tulisimme panfuun emme tietäisi hölkäsen pöläystäkään mitä tänään tapahtuisi!

* Kaverit! Ne ovat auttaneet jos on ollut huonoja päiviä! Ne ovat piristäneet! Kerron nyt muutaman ketkä ovat minua piristäneet ja ketkä ovat olleet tosi ystäviä: Kaikki ketkä kuuluu siihen bloggari kerhoon! Esim. balettipanda, lovelynatalia, PandaPomo111 ja paljon muita bloggareita! Sitten tulee tosi ystäviä heidän lisäkseen: avatar, vekku3, saara221, 0_o, MARLEENA16 ja kaipaamani Aijuli! <33

Kiitos ihanasta pandamaisesta vuodesta 2010! Onhan mulla paljon muitakin ihania kavereita kiitos heille!
Ja ihanaa vuotta 2011 kaikille!

t: lili100 ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥