Lukijat

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Ystävyys + lilin ystävyys video panfun blogissa!

Moikkelis poikkelis pandaset!

JEE!! Olen tänään niin iloinen. Koska lilin tekemä video pääsi panfun eli Ellan ja Maxin blogiin!! Mahtavaa ja kiitos Ella ja max! Ja olemme saaneet myös monia ääniä kuukauden bloggari äänestyksessä. Sitten meillä on vielä täällä blogissa melkein kolmekymmentä lukijaa! Eli 28 :D Mutta sitten siirrytään toiseen aiheeseen eli ystävyyteen...

Elikkäs... Aina on tärkeää, että kukaan ei jää yksin. Kaikkien pitäisi olla kaikkien kavereita ja kukaan ei kiusaisi ketään. Ja jos näkee jonkun yksin niin pitäisi mennä rohkeasti pyytämään mukaan kaikkiin leikkeihin ja muihin juttuihin. Sitten yksinäinen ei olisi enää yksin ja hänellä olisi hyvä mieli. Joskus on vain vaikea ystävystyä , mutta kyllä kaikki löytävät joskus tosi ystävän , joka ei jätä, kiusaa, hauku, kerro salaisuuksia. Sitten kun on paljon ystäviä ei jää varmaan melkein koskaan yksin. Mutta sitten kun löytää sen tosi ystävän voitte tehdä kaikkea kivaa yhdessä ja ties, vaikka olisi monen ystävänkin kanssa keskenään. Silloin voitte kaikki porukalla leikkiä vaikka piilosta tai hippaa, piirrella, kisailla, jutella ja kaikenlaista muuta.

Ystävyys on hieno asia ja minäkin sain tänään paljon uusia ystäviä. Ja heidän kanssaan oli todella kivaa! Kiitos heille kivasta päivästä! Ja muuten Max oli tänään panfussa :) Paul the kid on lettu varas :(  Nyt häntä pitää vahtia oikein toden teolla ettei hänestä tule taas Kru..... En taidakkaan sanoa sitä loppuun tiedätte kyllä miksi... Mutta moikka moi ja huomiseen!! :) 

1 kommentti:

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥