Lukijat

perjantai 28. tammikuuta 2011

Kultapandapäivä! + ?Story?

Nyt on minun vuoroni kirjoitella tai siis aloittaa eikö vain lili?
Joo :)
Minä toin mukaan ystäväni: Storyn! Hän on viisas wooby jolta me kaikki pienetki woobyt opitaan vielä varmasti! Hän etittelee tänään itsensä ja kertoo meille tietopostauksen! Olkaa siis tarkkoina sillä voi tulla uutta tietoakin! Hän ei siis ole uusi kirjoittava vaan minun kaveri kuka kertoo meille milloin mistäkin! :D
Ole hyvä Story!

Hehee mie kyllä fiksu xD Joo eli nimeni on Story!
Se tarkoittaa tarinaa. Ehkä uusi tieto teillekkin pandat! Sillä minun tietopostaukseni onkin tänään PANDAT!
Siis pandat se mitä te olette!

Pandat

Pandalla on monta nimitystä tai siis isolla pandalla, panda, pandakarhu sekä jättiläispanda. Ettehän te nyt niin kauhean isoja ole. Meillä on myös sukulaisia esim. karhu ja jääkarhu. Pandat ovat siis nisäkkäitä ketkä oleskelevat Kiinassa. Nisäkkään tunnistaa siitä, kun se on tasalämpöinen ja sillä on neljä jalkaa.
Aikuinen panda on noin 120-200 cm pitkä ja painaa noin 85-125 kiloa. Pandojen sukuun kuuluu myös tunnettu esi Nalle-Puh! Teidän pandojen tunnetuin ruoka on bambu! Te rakastette sitä! Bambu on kasvi, mutta ei kuitenkaan puu vaikka onkin kovaa ja se voi kasvaa joka 10 m korkeuteen. Vai oliko se kahdeksan no ei voi Wanha Wooby muistaa kaikkea... Olenkin jo yli 200 vuotias. Selkäkin tässä menee. Auu!! Mutta pidin tästä ensivaikutelmasta. Sain esittäytyä teille arvoisat pandat! Oli hauskaa. Sanokaa kommenteissa jos haluatte lisää tietopostauksia. Pitäisi leikata partakin, että kuulisitte paremmin hömpötykseni :) Ikää on, mutta tätä kivempaa puuhaa en ole löytänyt!

Vanhoin satuihin päättein Story ♥

Oho! :o En kyllä tainnut tietää tuota kaikkea joten minunhan pitäisi ottaa kirja esille hyllystäni ja lukemaan vähän pandaa! Kiitos Story! Mulla on viisas paappa! Eiks vaa? Kyllä on Tiuhti! ;D Oikein viisas, mutta nyt pitää kyllä siirtyä toiseen asiaan! Tänään on/oli siis kultapanda päivä. Toivottavasti teillä kaikkilla oli oikein kivaa. Mulla oli ainakin ;) Tuota oli kai odotettu. Olen iloinen puolestanne pandat, kun toiveenne toteutui.
Ja mitä kummaa taas on tapahtunut?! Troyn lettukioski on taas vaihtanut paikkaa! Apua! Mitä on tapahtumassa? Mulla on idea tai luulisin, että näin voisi tapahtua:

Lopulta Troyn lettukioski joutuisi Paul the kidin huoneeseen. Osuutta asiaan voisi olla Paul the kidillä tai Kru... lla eli jos Paul the kid olisi muuttunut takaisin Kru... ja hänen taikavoimien avulla Troyn lettukioski siirtyy koko ajan! Mitä te olette mieltä? Kommentoikaa!
Ja valitaankohan pian kuukauden bloggarit? Olisiko meillä mahdollisuuksia? Empä tiedä :o
Ellalla ja Maxilla on aika iso päätös heidän pitää valita noin 200 blogista muutama bloggari! Ou! Vaikea päätös varmasti paitsi tosi moneen ei olla kirjoiteltu?! Pitäisiköhän Ellan ja Maxin niitä poistella? Uskon, että he poistelevat kun ehtivät. Panfussa on todellakin toooosi monta hyvää bloggaajaa! Vaikea valita!

Hehee nyt taitaa tämä postaus olla jo täpö täynnä! Sori taas pitkää. Jaksatteko lukea?

Haamu kuva :D Moi moi nähdään panfussa! :)
Toivottavasti! :) Kuva vielä:
Tassuttain lili100 Tiuhti ja Story!

3 kommenttia:

  1. voitko äänestää mua blogikilpailus sit voin äänestää sua ja pääset mun leffaa

    VastaaPoista
  2. Hmm... en tiedä vielä ketä äänestän, kun panfussa on niin monta hyvää blogia. Katsotaan katsotaan... :)

    Tassuttain lili100 ♥

    VastaaPoista
  3. Kirjoita vain oliko se Windows Movie Meker vai ilman Windowssia. Kyllä se sieltä lötyy sillä itsekkin latasin sen.

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥