Lukijat

maanantai 3. tammikuuta 2011

Kaikenlaista

Moikka pandat!

Tää on sitten vähän sekalainen postaus joten otsikko on siks tommonen. Mutta siirrytään asiaan... Luitteko jo Ellan ja Maxin blogin? Paulille on keksitty uusi lempinimi Paul the kid ;) Aika jänskä, mutta hyvä. Kaikkien pitää nyt muistaa vain, että hänelle ei saa vihjata mitään siitä minkä lainen hän oli ennen kuin muutimme hänet takaisin pikku Pauliksi! Eli enää ei saa sanoa hänen vanhaa nimeään tiedätte kyllä mitä. ( Mutta en sano sitä nyt.)


Panfussa tapahtuu heti jo vuoden alkuun läjäpäin muutoksia. Tänäänkin saatiin tietää, että linnaa uudistetaan taas. Nyt siis uudistetaan ainakin terassi. Tai no... Ensin pitää kysyä Mannyltä, että voisiko hän tehdä siitä turvallisemman pienille lapsille. Paulin kanssa oli nimittäin tullut jo kaksi täpääräätilannetta! Onneksi mitään ei kuitenkaan sattunut, mutta parempí tietysti ettei tulisi edes täpäriä tilanteita. Sitten tänään olisi vielä yksi aihe joka on :


Pokopets testi! Se on tullut sinne varmaan tänään myös koska Max sanoi siitä tänään. Mikä poko te olitte? Mä olin rillipörrö :) Mutta kokeilkaa myös niitä muitakin tehtäviä esim: Mikä bolly olet?, Minkä lainen panda olet? Piirrä oma panda. Ja oli varmaa viel joku, mutta en muista mikä...

Tämmösiä juttuja tänään, mutta huomenna panfussa taas uudet jutut! Nähään panfus!! :D Moro!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥