Lukijat

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kuvapostaus!

Hellurei!
Teki taas mieli vaihtaa väriä ja tekstiä, saapa nähdä minkälaista mömmöä tästä tulee xD No niin asiaan! :)
Olet varmaankin jo löytänyt viimeisen tivun, sen löytää San Fran panfusta! :DD
Odottelemme siis huomiseksi lahjaa minkä Benny Bunny antaa! Mitäkähän se mahtaa olla? Suklaamuna vaiko tipu emo?? xD Ei hän sitä vielä tiedä.
Ellalle tapahtuikin pieni kömmähdys, oi oi Ella raasua :( Okei koska tämä on kuvapostaus laitan tietysti tältä päivältä hauskoja kuvia! :DD

Tällä kertaa vauhti on katossa ja pandat seinillä xD


Taisi telkkarista tulla Teletapit xDD


Varokaa hämismörkö sanoo: Pois päältä! Iik xD


Kaikki taisivat mennä pakoon kasaan hämis mörköä xD Mutta kaikki huomasivatkin hämismörön olevankin muumipeikko ja rupesivat nauramaan xDD

Koneeni sekosi tai sitten Bollyllä oli kiire katsomaan Teletappeja ettei vain jakso: Piilosilla jäisi näkemättä xD

iPandan clooni taisi tulla kyläilemään, tai hevosen kaksoisolento :O

Tittididii! Löysin niiskuneidin! xD


Jos näette tämän pupun, se on Benny Bunnyä auttamassa jakamaan suklaaminua. Tuo on vain Lili Benny! Pyydä suklaamunaa niin hän antaa, Pääsiäisestä pitää tulla iloinen joka iikalle! :)

Lopuksi kuva, mun pääsiäismajasta, minkäslaisia teillä on? :D
Ei tässä muuta, heippaa rakkaat panduliinini :)
Kauniita unia ja oman kullan kuvia! Tein tuon kuvan pari päivää sitten ja otan kai tuon käyttöön kumpi on parempi? Tämä vai edellinen? Hohhoijaa, minuakin alkaakin jo väsyttää. Hyviä pitkäperjantain illanjatkoja! :DD

Tassuttain
teidän ikioma:


Kiitos yli 60 lukijasta! Heitä on tullut parin päivän aikana reippaasti, kiitos!!! <333 Niin kuvia taisi tulla vähän liikakin, mutta tämähän on kuvapostaus!

2 kommenttia:

  1. Sori lili et ärsytettii teitä mtu jade tuli sinne ja kävi ärsyttää nii suutuin ja kun suutun voin sanoa ihan mitä vaan ja kirjoittaa ihan mitä vaan. Samul on sama! Saammeko anteeks jos emme se postaus kyllä varmaan jää blogiimme ja vastaa meidän blogiin!

    VastaaPoista
  2. Saanko anteeks poista esto ja en hauku ketään enään olen vain herkkä että joksus suutun niin kovasti ja poistin sen postauksen ja yritän saaha mahikset olla kaikkien kamu mut en saa! .itkee.

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥