Lukijat

torstai 21. huhtikuuta 2011

Suunnistuskilpailu!

Heippa pupuseni! (:

Eikun pandaseni! ♥ Mites teillä on mennyt Kiirastorstai? :DD
Toivottavasti mahtavasti, minulla ainakin.
Max oli tänään panfussa ja kun just astuin panfuun en kerennyt nähdä häntä, Iigor kertoi että Maxin piti mennä syömään. Ei se mitään toivottavasti meidän Max sai pikku vatsansa täyteen :)

Mä olin mun kamujen kanssa ulkona illalla oltiin purkkii, elämä polttista, kymmenen tikkuu laudalla ja penkkistä(siilikin oli mukana siinä) Oli kyllä kivaa, juoksin kotiin koska aavistin, että joku heistä oli tullut panfuun, nopeuteni ei riittänyt, ei se mitään kyllä minä nään ♥

Nyt löpinäni sikseen ja jatkuu! Siili oli postannut tietopostauksen, tämä on sitten huvipostaus! Koska blogissamme on urheilupäiviä, liity sinäkin, niin tietysti pitää olla myös urheilua! Suunnistusta! Tässä kisataan siis yksittäin, annamme teille jonkinlaisen tehtävän suunnilleen joka viikko! Hauskaa siis luvassa, ilmoita kommenteissa itsesi mukaan Panfun ensimmäiseen urheilupäivien suunnistuskilpailuun! Urheilupäiviin ei ole nyt liittynyt vielä paljon väkeä, se on sitten hauskaa, pidämme hauskaa pääsiäisen jälkeen sillä uskon, että syötte itsenne pulleiksi pääsiäispandoiksi xD Suklaamunien kimppuun!
Ilmoittaudu, mietimme eilen kauan siilin kanssa kun se oli meillä yötä, että mitä teemme blogiimme. Tämä tuli mieleen toivottavasti tämä on kiva idea mielestänne!
Lopuksi teille haluan näyttää todella ihanan vilkkaan biisin, mikä piristää teidän kaikkien pandojen mieltä näin Pääsiäisen aikaan, kelläkään ei saa olla Pääsiäisenä tylsää, kuuntelemaan ihanaa biisiä pääset tästä, ei muuta teen muuten panfun kkb, videon koska musiikkivideo ei toiminut :( Katsotaan milloin se on valmis!

Pääsiäis tassuin:
















Ps. Rakastan teitä, maaaaaaailman parasta pääsiäistä kaikille! ♥ <333333333333333333333333333333333333333333333333 Riittääköhän? ♥♥♥♥♥♥♥♥

4 kommenttia:

  1. Kyllä riitti! Mäkin rakastan teit, Lili ja Pikkis<3333333(kamuina,tietty) ♥♥♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Niin se varmaankin riitti :DDDD
    Rakastan sinua vieeeelä enemmän kamuna, kun sinä minua! <3333333

    Tassut
    liliiiiiiii <33333333333 muut

    VastaaPoista
  3. Mä vastasin tossa sun kyselyssä tohon joku muu, niin haluaisin jonkun tarina kilpailun xD

    VastaaPoista
  4. Laura: Okei, kiitos kun kommasit, ideasi on hyvä! :)

    lili100 ♥

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥