Lukijat

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Sirkus on tullut!

Moi pandat! :)

Nyt se sirkus on siis tullut, panfutiimiläiset ovat pystyttäneet telttansa ladon viereen! Siitä on tullut nyt kisakin! Palkinnoksi siitä sai hauskan pelle asun! :) Onnea kaikille sitten matkaan! Huomenna tai itseasiassa tänään pikkusiili tuleekin jo kotiin ja pystyy postailemaan! Siis ehkä huomenna! Huomenna mä meen mun perheen kanssa uimaan, syömään ja mummolaan. Kaipa kerkeän sitten postailemaan!

Liittykää urheilupäiviin aleempaa löydät lisää tietoa ja osallistukaa vielä niiin kahteen kilpailuun eli tietovisaan ja runokisaan, tässä vielä ne ohjeet:

Tietovisa

1. Mikä on lilin lempi väri?

2. Kuka oli meidän eka lukija?

3.Kuka on panfun maalari?

4.Kuka on panfun uusi pahis?

5. Miksi lili sanoo mua joskus? (nimi)

6. Kuka on töissä maauimalan kioskissa?

7. Mitä Ella harrastaa?

8. Kuka on Maxin idoli? (panfussa esiintyvä)

9. Missä Smashing Pancakes esiintyi, kun oli Maxin synttärit?

10. Kuka on mun paras kamu panfussa?
. Eli mieti hauska panfuun liittyvä runo! Noin. 3 lauseinen! Eli jostakin panfun paikasta kaupunki, tulivuori ja ne! Toivottavasti hauska kisa! Siis tehkää todella hauska runo! Ei muuta kun runo kirja esille ja mietiskelemään! Osalistukaa siis joka kisaan niin voitatte 500 pkta! Todella helppoa, vaikka et tiedäkkään kaikkea, ei mitään! Hauskuus on tämän pääasia! :)

Mä oikeesti toivon, että te osallistutte näihin, ei haittaa vaikka noi tietovisa jutut menee väärin, siis yritätte vain ja että edes muutama menisi oikein. Ja tuosta runo kilpailusta, helppo osallistua, tehdä vain joku runo! 0 osallistujaa, teitä ei edes kiinnosta 500 pkta! ):

Aika sanoa heippa ja hyvät yöt! :))
Toivottavasti te osallistutte noihin, toivon kovasti!

Sirkus
tassuin:

Sry, värei tuli tosi paljon ja tää tekstikin vaihtuu :DD
Siis jos vain yks osallistuu se on varma voittaja!!! Osallistukaa, ja katsotaan kenelle rahat bongataan kädestä. Aikaa on huomiseen asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥