Lukijat

torstai 21. huhtikuuta 2011

Uudet kuteet

Hei pääsiäis pandut!!!

Oletteko jo löytäneet tämän päivän tipusen? Mutta koska päivä on vielä niin aluillaan niin en kerro sitä, että ne jotka haluavat sen itse löytää voivat myöskin etsiä sen itse. :) Ellakin oli eilen kirtänyt koko panfun paikat etsien sitä pikku tipua. Kunnes hän viimein tuli Wanhaan Satamaan. Ensin hän tiiraili kaukoputkella merelle. Hän katseli ylös, alas, sivulle ja toiselle sivulle kunnes.... Kaukoputkessa näkyi... JÄTTITIPU!! Mutta kun hän otti kaukoputken pois silmältään hän näkikin vain pikku tivun. Sitten hän veisen tietysti Benny Bunnylle. (Toivottavasti kirjotin sen nimen nyt oikein)  Sellainen oli Ellan tivun etsintä eilen. Mitenhän se mahtoi panfun mestarietsivältä onnistua? Se oli varmaan Maxille niin sanotusti "peace of cake". Mutta sitten niin kuin otsikosta näkyy kuvastoon on tullut uudet kuteet. Ja ne näyttävät tältä:



   


Hauskan näköisiä ja molemmilla on kananmuna hattu. Paitsi että toinen on kuori ja toinen lätty. Vaatteet ovat myös kivan värikkäitä ja sopivat pääsiäiseen, että kevääseen. Munamies tykkäisi varmasti näistä asuista :)
No, tuossa tulikin jotain selostusta näistä vaatteista, mutta ei se mitään. Ja tänään on muuten kulttispäivä!! JEE!!

Ja lili kirjoittaa tänään vielä toisen postauksen. Mutta mitä siinä kerrotaan sitä en paljasta. Muistakaa siis lukea! Mutta minun puolestani moikkaa!!!



Iloisin mielin: Siilinne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥