Lukijat

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Vähän jotain

Moikkelis pandat!!

Kerron eka vähän eilisestä. Elikkäs Max ja Ella kiitteli meitä kun oltiin lahjoitettu niin paljon pk:ta Japanille! Toivottavasti niillä rahoilla voidaan saada paljon hyvää aikaan. Ja sitten Max ja Ella vahän alko riitelemään ja koko riita alkoi siitä kun Max sanoi, että se on oikein hyväntekijä tuulella. Ja sitten Ella sanoi: Ai? No, sähän voitkin sitten korjata mun kaapin oven. Kun siitä kuuluu aina kauhea narina kun sen avaa. Sitten Max vastasi: Eli 20 kertaa joka päiväkö? Sähän otat sieltä kaikki vaatteet ulos yksitellen ja sitten vaihdat ne ainakin kertaalleen. T-paita ulos. T-paita sisään. Hame. Ei housut. Vaiko hame?  Ja sitten taas Ella sanoi: En ainakaan käytä samoja vaatteita kesät ja talvet. Sen jälkeen Max hermostuu ja sanoo: Mä en ainakaan vaihda vaatteita 6 kertaa päivässä. Yhtäkkiä.... Lopettakaa tuo kinaaminen!! Täällähän on kovempi meteli kuin lastentarhassa. xD  M-m-manny?! Mitä sä täällä?
Ja sen jälkeen Manny kertoi  panfu visasta. Josta kerrottiin myös tänään hiukan lisää. Sitten onkin enää vain tämän viikon kalusteet ja ne tulevat tässä:


Nämä kalusteet ovat tällaisia vanhan aikaisia. Ei muuta.

Tassutain: pikkusiili10 : )


1 kommentti:

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥