Lukijat

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Oletteko odottaneet tätä?

Moi rakkaat pöllömahat! xD

En sitten muuta tervehdystä keksinyt, ei muuta kun asiaan, kerron minun retkistäni! Huomenna tänne pitäisi keretä se loppuosakin, alkaa! 3, 2, 1, 0!

" Aamulla kun heräsin vilkuilin heti kelloani.
Jaa, se olikin niin vähän... onneksi sai vielä nukkua, väsymys painoi pääni takaisin tyynyyn!
Ovelta kuului: "KOP KOP!" Nousin heti sängystä ylös ja juoksin ikkunalle katsomaan, kuka siellä oli! Katsoin ikkunasta, mutta ketään ei näkynyt...
Sitten ajattelin, kuulen vain omiani, höh... tarvinkohan kuulolaitteen? xD
Mutta sama ääni kuului uudestaan ja vielä kovempaa! Juoksin niin nopeaa avaamaan oven kuin pystyin... ja kaiken lisäksi oven edessä oli, pelottavan näköinen panda, joka oli pukeutunut johonkin.... mutta tunsin heti kuka hän oli, hänen ystävällisellä ja lempeällä äänellään!"

Sellainen satu tuo, itse asiassa, tämä on sitä todellista alkua, joten teidän pitäisi miettiä kuka tämä panda on? Minulle tuttu ja teillekkin! Luulisin niin... eli hän on ihan tuttu panda joka ei ole Evron, Paul the Kid, Ella, Bruno, Max tai heitä... semmoinen panda kellä on ihan nimikin täällä panfun maastossa! Tuttu se on! ;)

Ei tässä muuta, kurkatkaa blogiin, Max raukka sääti vähän hänen omilla tassuillaan. Voi poloista, toivottavasti homma korjaantuu! :DD
Illalla voi tulla vielä yksi postaus, mun ja koalan jutuista! Ja nyt menenkin tekemään sitä musiikkivideota! Ei tässä muuta:

Tassuttain:
















Teidän lillukkanne! Kissafanin hieno reportaasi ja haastattelu on tullut bogiin, käykääpäs kurkkaamassa! :)

Ps. Teidän pitää oikeasti antaa ne joukkueet, kaikki sanoitte panfussa että, joo joukkue tulee kylä pian, mutta ei ole tullut vielä yhtäkään! Olen kyllä vähän pettynyt teihin.... ;(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥