Lukijat

tiistai 22. helmikuuta 2011

Emme suinkaan ole unohtanut blogiamme!

Ei syytä huoleen pandulaiset pienet! Emme todellakaan ole lopettamassa blogiamme sillä juuri päin vastoin, no olen urakoinnut :) Blogin hyväksi, uusi sivu on siis ilmestynyt nyt annan teidän luvan pyytä yläkuvia ja pikkukuvia tai kuvia blogiin! Toivottavasti te pidätte uutisesta! Sillä pian kun puuhapähkinä sivukin on valmis (ihan pian) Haluaisin tehdä jotain oikein jymyä tänne blogiin! Tulisi jotain oikein miellyttävää!

En pääse panfuun, en tiedä onko koneessa joku vikana vai sivuilla häikkää. Oletteko te päässeet? :o
Harppaan vähän asioita tässä, mutta kun laitoin tuohon kyselyyn että yksi panfun parhaimmista, niin en kehu omaamme sillä olisin kai itse laittanut tuon ihan kiva! Mutta se kyseessä oli teidän mielipiteemme.
Toivottavasti pian pääsekin jo panfuun, itse en ollut tänään koulussa yhden syyn takia, mutta en rupea tässä sitä nyt toilottamaan, panfussa voin jos haluat tietää! :DDD
Sitten uutisiin:

Panfun tehtävistä Amaluran rakkaustarina ja Big Foot ovat lähteneet pois! Toivottavasti tulee uusia kivoja tehtäviä tilalle. Pian vissiin lähdemme Kitkeriöön, todella kivaa. Lähden ainakin koska olenhan oikea matkailija! Lähden sinne sitten vaikka lentäen tai millä hyvänsä uudestaan, voin kertoa että kokemuksesta siellä on aika kauheaa, mutta en ole pelkuri, joten menen vaikka vuoren yli. Siellä on pelottavaaaaa! Mutta kysykää minulta neuvoa jos ette uskalla lähteä. Milloinhan lähdemme? Olen varmaan aika edessä, jännittää xDDDDD

                                           Tassuttain lilinne ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥