Lukijat

maanantai 7. helmikuuta 2011

Evron! + muuta

Moikka moi pandaset!

Niinku varmaan jo tiiätte me ei lopatakkaan! :) Ja te meidän ihanat lukijat autoitte meitä jatkamaan taas! :) Kiitos teille kaikille siitä! Eli bloggailu jatkuu taas normaalisti. Mutta sitten vähän vakavampiin asioihin.... PANFU SAATTAA TUHOUTUA!! Apua! Panfuun vissiin tulossa joku Evron? Eikä muilla paitsi Kamarialla ole tietoakaan kuka hän on. Ja Kamaria ei suostunut kertomaan sillä me nähtäisiin muuten tosi kovia painajaisia. Kannattaa käydä katsomassa kaukoputkea sillä siitä erottaa todella hyvin, että sillä ihmeen Evronilla on pannukakku kädessä ja se tietää todella todella pahaa... Sillä Evronhan on voinut houkutella Paul the kidiä sillä pannukakulla, koska sehän on Paulin lempi ruokaa! Ou nou! Mitä kaikkea nyt voi oikein käydä?! Hän voi, vaikka käyttää Paulin yliluonnollisia kykyjä hyväkseen! Ja koko panfu voi olla tuhon oma!

Ei niin ei saa käydä! Kyllä me pandat keksimme keinon Evronin päihittämiseksi! Ja Kamariakin on niin viisas ja hän keksii aina jotain! Mutta nyt meidän pitää vain odottaa ja myös aivot tarvitsevat lepoa joten nukkukaa hyvin niin jaksetaan tehdä sankari tekoja :D
Ja lilillä on muutes uusia juttuja mielessä ja hän kertoikin jo vähän niistä kommenteissa! Mutta ei vielä kaikkea. Tulette varmasti pitämään lilin uusista jutuista joita hän on keksinyt teitä varten.
Mutta nyt munkin on aika jo mennä joten moikka!

Ps. Oletteko muistaneet käydä tänään Oscarin luona? Ja huomenna kannattaa mennä heti kaukoputkelle niin pysyy ainakin hyvin ajan tasalla!


Tassuttain: pikkusiili10

1 kommentti:

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥