Lukijat

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pian Kitkeriöön, Max panfussa ja muuta!

Jeeh! No me lähdemmekin pian Kitkeriöön! Todella kivaa! :DD
Rakastan niin uusia haasteita! Max oli siis tänään panfussa, oli todella kivaa! Odotin viime viikon ja tulin monta kertaa katsomaan onko Ella, Max tai Kamaria panfussa. Olihan tällä kertaa siellä meidän reportterimme Panfu_Max. Max sanoikin, että huomenna tai ylihuomenna lähdemme Kitkeriöön ja uudet tehtävät tulevat sen jälkeen kun olemme käyneet Kitkeriössä. Malttia, malttia....

Sitten, mä ja siili ollaan oltu tänään 200 pv panfussa! Kivaa! Panfu on niin paras virtuaalimaailma ikinä, että miksi me emme ole tulleet tänne ennemmin? O_o No onneksi sentään löydettiin tämä mainio paikka!
Perjantaina on kulttis päivä! Jee! Tarvitsen apua, no eilen vasta huomasinkin että ette pystyneet kommentoimaan uudelle sivulle, no nyt pystytte. Niin tarvitsen siinä apua, että miten pystyy vaihatamaan niitä hienoja kivoja tekstejä? Minä niin haluaisin vähän uudistaa tätä, ai niin tämä viikko onkin se.... titididii:
Muutoksien viikko! Saatte laittaa kommenteihin kaikkea mitä haluaisitte blogiimme. mitä blogissamme on parannettavaa ja hyviä puolia. Emme halua julkaista kommenteja missä on jotain pahaa, mutta muutos juttu on eri asia kun blogin haukkuminen. Joten auttakaa meitä, blogista pitää saada viihtyisä! Niin ja voisitteko kertoa miten se tekstin vaihtaminen hienommaksi onnistuu? :O Kiitos!

                                    Tassuttain teidän pieni piiperöinen lilinne ♥  



Toisessa kuvassa mulla on 1800 ystävää ja toisessa olen ollut 200 pv panfussa! :)

2 kommenttia:

  1. Muuten, mun Blogi on sitten muuttunu, kokonaan!
    Nykyinen osoite on:
    www.lovelynatalia.blogspot.com
    Se on nykyäään mun blogi. Vanha blogi jäi eläkkeelle:D

    VastaaPoista
  2. Aa.. okei kiva, missäs pidät eläke kemut? :DD
    Tulen mielelläni juhlimaan niitä! ;D

    Tassuttain lili100 ♥

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥