Lukijat

perjantai 11. helmikuuta 2011

Ystävän päivää odotellessa.... KISA!

Tekee jo mieli kirjoitella värikkäimillä väreillä joten tämä voisi olla väliaikainen väri! ;D
Hmm... mitäs panfussa tänään? :o
No siirrytäänpäs nyt kisaan...

Kisa on ystävänpäiväkisa!
Ohjeet tulvevat tässä:

Kerro tarina ystävänpäivästä kommenteissa! Julkaisemme ne vasta, kun kisa on päättynyt.
Ehkä noin 01-20 riviä eli aika paljon! Kisa päättyy ystävänpäivänä! 14.2.2011.

Palkinnot:

1. Hieno kuva tänne blogiin, minkä teemme itse, 200 pk + haastattelu blogiimme ja kunniamaininta, viikon panda!

2. 100 pk, kunniamaininta.

3. 50 pk, kunniamaininta.

1, 2 ja 3 tarinat julkaistaan nimellä postauksessa. Ei muuta kuin osallistumaan! ;D

Ps. Olette varmaan huomanneet miksi laitan niin (vähän) kuvia. No siksi kun joissakin kuvissa tulee koko ajan palvelin hylkäsi yms. Outoa... tuleeko teillekkin?

Sori lyhyt postaus vain kisasta... Nähdään panfussa!

Tassuttain lili100 ♥

8 kommenttia:

  1. Milloin muuten lähetät sen yläkuvan? ja miten? Tassuttain: Rosa1701

    VastaaPoista
  2. ystävänpäivä on mahdollisesti saanut alkunsa muinaisen Rooman Lupercalia-juhlasta, jota vietettiin 15. helmikuuta. Juhlalla kunnioitettkunnioitettiin Junoa, roomalaista naisten ja avioliiton jumalatarta, sekä Pania, luonnon jumalaa. Nuoret miehet kokoontuivat Palatinus-kukkulalla olevaan luolaan ja uhrasivat vuohia ja koiran. Juhlan jälkeen nuoret miehet kulkivat ympäriinsä vuohennahkoihin pukeutuneina ja läiskivät vastaantulijoita vuohennahkaisilla remmeillä.
    ja myös ystävän päivä on vähänkuin rakautta silloin ihminen rakastuu

    VastaaPoista
  3. Osallistun.
    Ystävänpäivä tarinani:
    Olipa kerran parhaat ystävykset: lili100 ja lovelynatalia. He tekivät kaikkea hauskaa yhdessä. He myös auttoivat toisiaan paljon. Eräänä päivänä, joka oli ystävänpäivä, lili katosi. Lovelynatalia etsi etsimistään, mutta ei löytänyt häntä mistään. Lovelynatalia ei halunut jättää ystäväänsä pulaan. Mutta hänen oli pakko levätä. Kotona oli pilkkopimeää, ja yksinäistä. Yhtt'äkkiä valot valot menivät päälle ja lili oli yhdessä lovelynatalian ystävien kanssa järkännä ystävänpäivä bileitä! Niin he pitivät hauskat kemut, ja he olivat ikuisesti parhaat ystäviä♥

    Tassut:
    Love♥

    VastaaPoista
  4. Runo:

    Ystävä on hyvä ystävä. Ystävät auttavat toisiaan. Hyvä ystävä on rakas ystävä. Ystävät ovat kivoja.

    Tassuttain, avatar

    VastaaPoista
  5. Käy meiän blogis osallistuu ystävänpäiväkisaa palkinnot voit kattoo sieltä!

    VastaaPoista
  6. Heippa. Kerron sen ystävänpäivä-tarinan.

    Elipä kerran pieni Panda. Pandan nimi oli Alisa. Alisa oli tosi pieni Panda, mutta pippurinen! Alisa oli ykkös luokassa. Alisaa aina jännitti mennä kouluun, koska hänellä ei ollut ystäviä.. Huomenna oli ystävänpäivä! Alisa ihmetteli miksi minulle ei ole tullut vielä ystävänpäivä kortteja / lahjoja. Äiti sanoi että ei pidä olla huolissaan koska lahjoja tulee kyllä huomenna.. Alisa odotti päivän.. Toisen.. Lahjoja ei tullut. Sitten Alisa sen keksi! Hän meinasi olla koko seuraanvan viikon ihan kiltisti. Ei olla pippurinen eikä ilkeä. Alisa yritti, ja yritti. Mutta kokoajan suusta pääsi sammakoita! Alisalla meinasin viikon päästä lopettaa yrittämänsä. Mutta äiti sanoi että se ei kannata. Alisa yritti taas ja yritti. Sammakoita tuli suusta vielä, mutta vähemmän. Sitten olikin jo toinen vuosi, oli ystävänpäivä taas tulossa. Huomenna oisi ystävänpäivä!! Alisa odotti saisiko hän lahjoja. Tänään oli ystävänpäivä. Posti tuli! Alisa juoksi postilaatikon tykö, ei näkynyt mitään isompaa pakettia. Noh ainakin kortteja tuli kavereilta. Koulun jälkeen Alisa sai kaveriltaan paketin jossa oli ihana nalle. Jee! Kannatti, ajatteli Alisa. Taas oli kulunut vuosi ja oli ystävänpäivä. Jiihaa! Mitäs nyt saisi? Postissa tuli kaksi pakettia. Koulussa sai kolme. Ja kortteja tuli kymmenen. Vuosia kului ja aina ystävänpäivänä Alisa sai enemmän lahjoja. Yksi yrittäminen ei riittänyt ei toinen tai kolme. Vuoden harjoitus auttoi vähän toisen vuoden vielä enemmän. Kun sai lahjoja näki miten kaikki oli suhtautunut "uuteen" Alisaan.

    Tassuittain,
    Xalia

    VastaaPoista
  7. lili vastaisin mut en keksi mitään

    VastaaPoista
  8. Hehee... en salaile mitään heheee.....

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥