Lukijat

lauantai 12. helmikuuta 2011

Panfu 1-vuotiass!

Onnea ihana panfumme! ♥ Niinkö kauan se on ollu jo pystyssä? :o
Olen ollut pian melkein 200 päivää panfussa, mutta mulla on ihania kavereita vähän vähemmällä ajalla kun muut ovat olleet :) Ihanaa ystävänpäivä lähestyy ja se myös näkyy täällä blogissa sillä ysrävänpäivänä merkitsemme tänne: en kerro xD
Se kyllä selviää! Toivottavasti pystyn huomiseksi tekemään viimeisimmät jutut sivuihimme niin jos ne huomenna jo ilmestyisivät ja silloin vasta täältä voi tilata kaikkea kivaa! ;D Mitäs mieltä olette näistä jutuista?
Niin Ellan ja Maxinkin blogissa on kisa meneillän, mutta meillä ei ole kumminkaan sama idea "runo" vaan tarina! Toivottavasti keksitte oivan tarinan sillä nytkin meille on jo lähetetty kaiksi tarinaa, mitkä ovat erillaiset mutta ihanat ♥ Max muuten näkyili tänään panfussa niin kun hän sanoikin ja uusin postauskin on tullut!
Mahtavaa ;) En pystynyt napsasemaan kuvaa sillä pandoja oli aivan mielin määrin joten meidän Maxiakaan ei edes näkynyt (eikä kyllä muokaan xD) Mutta parhaat bileet, kiitos Max! Tosi kiva kun kävit taas panfussa, monien pandojen kanssa!

Tassuttain lili100 ♥ näkyillään!

3 kommenttia:

  1. Ne jotka lukee teiän blogii nii voisko ne lukee meiän blogii??

    VastaaPoista
  2. Heippa Lili ja pikkusiili!

    Sulla on mukava blogi ja kiitti kun oot mun lukia. Voitko joskus kommentoida mun blogia koska mun blogissa on kans ystävänpäivä kilpailu.

    Tassuittain,
    Xalia

    VastaaPoista
  3. Ajatella et panfu täyti 1v :)

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥