Lukijat

torstai 3. helmikuuta 2011

Jeeh!

Moi pandaset!

Ihania asioita päässäni! Ok, mistä aloittaisin? No, vaikka tästä, että tässä päivien aikana täällä on käynyt yli 500 kertaa!!!!! Mieletöntä!!! Oi kiitos teille ihanille pandoille, Ellalle, Maxille, Kamarialle ja teille pandoille!

Tänään pitää myös viedä Gulliver jättiläiselle viimeinen juttu eli jyviä! Ne ovat sitten näissä paikoissa: talleilla, karibian rannalla, järvellä, linnalla ja juoksuradalla.
Toivottavasti auttoi! ;) Niin ja muuten Chuchu! Yläkuvasti on valmis ja lähetin sen sinullekkin jo! Toivottavasti pidät! ;D

Tänään Ella ja Kamaria oli panfussa! Oli tosi kivaa! ;D Kiitos siitä hetkestä! Teitä on aina todella hauska nähdä! Mutta minä haluasin pitää kisoja, mutta en keksi mitään... te päätätte. Kommentoikaa, pliiide! :)
Apua mustat pilvet tulevat panfuun! Mitähän se merkitsee? No panfussa on aina kivaa joten uskonpa, että kivaa! Uudet puvut ovat tulleet tosi makeet varasinkin tytön mekko. Hyvä Lili! Oot tosi hyvä suunnittelija niinkuin etunimi jo kertookin xDDDD Hehheh... Okke sitten Kamarian nenää on ruvennut kutittamaan joten se ei pakosti tiedä hyvää.

Eiköhän tämä postaus jo riitä paljon asiaa niikuin mulla aina sori mulla tulee tosi pitkiä postauksia toivottavasti jaksatte lukea. Meen nytten vastailemaan kommiin ja kehittämään yhtä kivaa juttua tänne blogiin :D Yllätys! Kommentoikaa kisasta!

Tassuttain lili100 ♥

2 kommenttia:

  1. Hitsi kuinka tyhmä mä olen kun en tullut eilen muutakun kerran panfuu ja jos olisin tullu myöhempää olisin nähnyn ellan ja kamaria....

    VastaaPoista
  2. Heh niin :) Mutta kyl sä vielä näät... aikaahan on ;D

    Tassuttain lili100 ♥

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥