Lukijat

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kuukauden bloggarit! :)

Helloyy!! :D
Kuukauden bloggarit on valittu. Ne ovat:

Panfu6b
Tillervo
ja
Musi!

Onnea onnea! Tillervollahan on sika siisti blogi! Kivoja juttuja siellä, Musillakin on ja Panfu6b on tosi ahkera bloggaaja ja bloginsakkin on muutenkin kiva ja ihan vain todella hyvää seuraa myös. Onnittelinkin jo!
Ai niin mä en ihmettele kun me ei voitettu, en kyllä todellakaan sillä eihän meillä niin hyvä blogi ole, että se ansaitsi tuon. Vai mitä? Minusta nuo olivat oikeat osotteet. Onhan Lovella, Avatarella, Medalla, Jaksterilla, Nimmalla.... ja monella muulla tosi kivoja blogeja. Mutta yritämme vähän tsempata, tiedettiin ettei Ella ja Max voi valita meitä vaikka meilla olikin silloin muutama ääni. He halusivat muut tietty, niin kuin pitääkin. Ei meillä kai ole mahdollisuuksia ikinä, mutta kyllä me vielä tavoitellaan ainakin (hetken aikaa) jos pian onnistaisi, sillä tämä blogi on ollut aika kauan pystyssä. Katsotaan onnistaako!? Ja muillekkin onnea.
Oodotamme myös innolla karnevaaleja, juu tottahan toki me vielä jatketaan yrittämistä ja onhan tämä muutenkin tosi kivaa bloggailla. Kannattaa aloittaa jos ette ole vielä tehneet sitä, kokeilkaa edes.
Unohdin sanoa, että minulle kyllä ihan riitti sekin että minun nimeni on ollut Ellan ja Maxin blogissa, sekin oli kiva juttu.

Tassuttain lili100 ja pikkusiili10

Ps. Kuka tuohon on laittanut että olisi aivan sama jos lopettaisin. Hän selvästi inhoaa meitä, kuka kuka kuka??? Kertoo vain nimensä niin sovitan eikö vaan? Kaikilla on silloin kivaa.

3 kommenttia:

  1. Mit...... Kuka sen laittoooo???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    TaSsUtTaIn,
    avatar

    VastaaPoista
  2. lili tost tekstistä ei saa kauheesti selvää ei millään pahalla

    VastaaPoista
  3. Lili arvaa ketä säälin se on yks eka luokkalainen

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥