Lukijat

lauantai 19. helmikuuta 2011

Hahaa :D

Okei olen vähän juonikas tai siis en juonikas vaan.... öö... no en tiiä. *kirjoittaa nopeasti*
En tiiä miks kirjoitan nopeaa, mutta ole fiksu siis en ole, mutta nyt mä kyllä xD
Öö... taidan olla vähän liian levoton :o
Jos vaikka minä kerron ettei olla tässä huomen aamunakin :DD
Lili yritti sanoa sitä, että hän oli niin ovelias kun hän laittoi sen kyselyn kun siinä luki "panfun huonoin blogi" niin ylipäätänsä miksi sitten luette tätä?! Ja kyl me ymmärretään jos et pidä, mutta miksi sitten luetkaan? Noi oli lilin sanat. Ööääääööööäää.... Soque on päässyt pois sairaalasta, saimme kaikki hienot lääkärin asut :)
Haluaisitteko lähteä Kitkeriöön? Mä kyllä :) Uskon, että lilikin sillä hän on oikein kiipeilijäkin :)
Mitäh? :o Et oo mukana junassa... tämä olikin sitten pikapostaus, ainakin hänen osaltaan hän taitaa jo ZZzzz... ZZzzz... Äh.... toivotonta, mutta lili kertoi kumminkin että Tiuhti palaa pian matkoiltaan, vissiin jo kotimatkalla. Kuulette siitä pian lisää! Niin kuin Molly sanoi voimme harventaa postauksia, se onnistui, saimme tehtyä yhden kuvan kokonaan kopioitavaa sivulle, kiitos ja nyt on puuhapähkinää sivulle tulossa jo kaksi kivaa juttua! :::) Pian muutamme taas vähän ulkonäköä, ystävänpäivä meni jo (= Mutta pian tulee kysely harvennammeko postauksia vai emme? :)
=)))))))))

Hehheh heh.... Tassuttain pikkusiili10 ja ZZzzz... (=

2 kommenttia:

  1. Moips!
    Jeeeee!!!!!!!!!!!!!Kiva, että mun ideastani oli edes tuon verran apua!!!:DAutan mielelläni lisää, jos apu on tarpeen!!OwO

    VastaaPoista
  2. Joo, eipä mitään :))

    Tassuttain lili100 ♥

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥