Lukijat

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Äääääh, koneeni sekoaa.... :(

Voih ei :(( Juu moih. Arvatkaas mitä? :o
Mun koneeni on sitten aivan outo, no tietysti se (niinkuin aina temppuilee) ja nyt en pysty käyttämään HyperCamia!!! Haluan tehdä mainosvideon sekä sen tarinan, äh miten kaikki voisi onnistua nämä siis.
Haluan ja en nyt voikkaan sillä koneeni säätää voi voi. Onko teillä neuvoja? Mun pitäis poistaa jotain juttuja, että saisin tilaa että se toimisi, mutta en ole nyt varma auttaako se?

Okei sitten ihan panfuun, Ella jatkoikin heidän blogissaan tarinaa miten hän pelasti pandat? Olikin oikea superpanda! Kiitetäänhän me häntä, tottakai! Kiitos Ellamme! :) Karnevaalit jatkuvat, nyt onneksi sain sen naamarin ja huomenna housut ja paidan. Aikas kiva? Missäs vaiheessa te ollette? Tästä päivästä ei nyt ole kuvia sillä koneeni hidasteleekin nyt todella paljon, olisikohan uusi kone tarpeen tai joku huolto?
Toivottavasti. En halua, että teille tulee paha mieli kun en voikkaan tehdä vidoita koneeni takia. Toivottavasti ette suutu. Mutta nyt menenkin tästä tämän koneen kanssa taistelemaan, jos voisin vähän poistella turhia juttuja ja saisin vähän tilaa jotta voisin tehdä videot? Peukkuja koneelle ja minulle? xDDD Eiköstä vaan?
Sori sori sori.... mutta voisitte tällä välin kun korjailen konetta, katsoa vanhempiin blogiteksteihin ja ehdottaa seuraavaa kisaa :) Eilen olin omissa harhoissani ja unohdin sanoa minkälaisen videon KataOmg ehdotti ja se olikin mainosvideo. Suunnittelin sitä jo eilen, suunnittelu valmis mutta kone ei :((

Tassuttain
lilinne ♥ konetta vihaten ;((

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Kuules.. Kannattaa poistaa raskaita tiedostoja eli esim:videoita ja muita isoja ohjelmia ja tokaks.. Voisitteko pliiiiiiiiiiis tehdä vähemmän blogitekstejä..? En ehdi lukee kaikkia.:(

    VastaaPoista
  2. Mul tapahtu tänää sillee et heti kirjauduin panfuu monta kertaa sit heti tulee yhteys peliin katkesi! Toivottavasti saan toimimaan!

    Tassuttain, Viljami

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥