Lukijat

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kivaa, huomenna alkavat karnevaalit! ;D

Heissan! :)


Täällä taas minä lilinne. Odotankin innolla mitä karnevaaleissa oikein tapahtuu, uskon että tekin.
En oikein tiedä mistä kirjoittaisin, joten kirjoitan nyt vain jostain (== Huomaatteko kuvassa mitään erikoista? Kaksi avatarta xD
Ai niin, todella kivaa se tehtäväkirja tulee vissiin jo huomenna! Aivan älyttömän kivaa! ;DD
Sekä matka Kitkeriöön saa alkaa! Vai oliko se niin? :o
Juu, huono muisti. Siitä kisasta vielä, muistakaa osallitua! Yksi on tähän asti vasta osallintunut ja se on KataOmg! Kiitos sinulle kun osallistuit, oli tosi hyvä idea. Ajattelin juuri samaa, mutta mietin miten toteutan sen. Kyllä kai jotenkin :)) Itse juuri latasinkin tämä Hypercam ohjelman joten pystyn tekemään videoita ja eilen suunittelimmekin Siilin kanssa jo tarinaa ja keksimmekin jo aiheen! Näette sen kai sitten lähipäivinä kun saamme sen valmiiksi. Kisasta vielä, että aihe ei nyt voi olla ystävät sillä olen tehnyt sen jo :(( Joku muu.


Sitten on vielä vähän asiaa, kun olin kirjoittanut, että yritämme tsempata tämän kuukauden, ei vaan koko loppuajamme! Eilen illalla minulle tulikin päähän uusia sivuja sekä kisoja. Voisinkin jo kertoa teille niitä vähän etukäteen. Sivuja: Mokat sivu missä kerrotaan vain omia "panfussa" tapahtuneita mokia, mutta jos haluaa kertoa jonkun mokan toisesta pitää olla lupa! Satu sivu jonne kirjoitamme kaikkia meidän keksimiämme satuja. Vitsi sivu jossa kerromme kivoja vitsejä. Muita sivuja emme ole vielä keksineet, mutta kisoja voisi tulla vaikka nämä: Suunnittele pandalle oma keksimät vaatteet/ hienoin asu kisa. Suunnittele uusi paikka panfuun. Löydä hauskin kuva kuvistasi. Tuossa olikin jo vähän vaihtoehtoja voisitte kertoa kommenteissa mitä pidätte noista :DD Älkää kumminkaan matkiko tai tehkö ihan samanlaista, kiitos.
Päivän asiat on postailtu osallitukaa kilpailuun ja vastatkaahan kyselyyn!

Iloisin tassuin


teidän lilinne ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥