Lukijat

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Jännitävä juttu kyseessä!

Moi pandat, mulle on jännittäviä uutisia! Sain vihdoinkin tietooni mitä Anastaassia ja Tiuhti oikein puuhasivat. Ongelma tehtävää! :O Jännää, eikö? Mutta ne pikku veijarit kertovat sen teille! Puheen vuoro niille:

Okei, tämä on siis ongelma tehtävä, ratkaise se! Kuka heitti kahta noppaa pelissä Trivial Pursuit! Ota selvää! :DD Lili100 selvittää kuka oli huijari ja tämän juonen takana! Kuka siis rikkoi sääntöjä?

Pandoja oli mukana pelissä Sindy, Sandra, Piko, Urri, GaG ja Pro nimiset pandat! Lili oli tuomari ja katsoi vierestä peliä, mutta ei saanut selville kuka rikkoi sääntöjä! Pelin jälkeen lili tiedusteli Proota. Hän kysyi heititkö kahta noppaa? Pro vastasi: Mitä :O ... ja juoksi pois.

Lili sai epäilyksen ja kysyi seuraavalta, Sindyltä. Heititkö kahta noppaa? Sindy vastasi: En... mistä puhut? Samassa Pro juoksi takaisin tapahtumapaikkaan.

Lili oli hiljaa ja siirtyi seuraavaan, Sandraan. Lili kysyi: Heititkö kahta noppaa pelissä? Söin jätskiä, katso! Lili vastasi: Hmm... vai, että jätskiä, pitääkö paikkaansa?

Lili etsi muita, mutta Urri oli WC:ssa joten hän siirtyi seuraavaan Pikoon. Lili kysyi: Heititkö sinä kahta noppaa? Pro vastasi: En, jos olisin heittänyt niin ehkä arpakuutiota.

Lili kiiruhtikin jo nopeasti GaGan luo. GaG ihmetteli mitä nyt? Lili kysyi: Heititkö kahta noppaa pelissä? GaG vastasi: Noppaa, ai se? Kun Urri hyppäsi WC:sta ulos, lili oli saanut syyllisen sillä välin jo kiinni.
Kuka oli syyllinen? Lili tiesi, mutta tiedätkö sinä?






Tässä on vielä kuvat teille näistä henkilöistä, että tiedätte kuka on kukakin.

Sindy
Pro
GaG
Sandra

Urri

Piko

Noin, meni vähän sekaisin. Onkos vaikeaa? Laita kommentteihin vastauksesi ja perustele miksi juuri hän. Voittaja saa 100 pkta. Jos on monta voittajaa kaikki saavat  sen, mutta pitää olla myös oikea perustelu.


Mites KPP on sujunut? (= Toivottavasti, mulla ainakin, vielä pari kuvaa siitä. Tai tuossahan se nyt onkin. Älkää välittäkö Loven hymiöstä, meni pilalle xP
Postaus päättyköön.

Heipsan!

Rattoisaa kultista teille vielä, tassut kultaan!

lilinne ♥

1 kommentti:

  1. Siitä ''Tzitteristä'' xD
    Sen saa tälleesti omaan blogiin:
    Ensin mee twitteriin, sitten mene asetuksiin, valitse profile, klikkaa siitä ''you can also add twitter on your site here'' Jutusta, sitten valitse siittä ''widgets kohdasta se ''see all widgets''sitten sen my website kohdasta, sitten se ''fawes widget'' klikkaa sitä, Usernameen panfunimesi, titleen vaikka Lili and pikkusiili in panfu tai jotain tolleesti, captioniin ei tartte mitään, sitten siitä finish&crab code:sta,
    sitten se +add to blogger tai sitten kopioi se teksti siitä laatikosta, laita omassa blogissa kun menet ulkoasuun, valitse se Gadget''HTML/javascript, ja siihen sitten kopioimasi koodi liitä, jos painat sitä +add to blogger-Painiketta, sitten siinä seuraavassa kohdassa se Lisää Widget-Painiketta ja Vóila!
    Valmista on! Oho, taitaapas olla piin IKINÄ tekemäni kommentti O.o
    No kiitti kun sain auttaa!

    -flora-prinsessa♥

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥