Lukijat

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kevät on tulossa myös blogiin + autetaan Japanilaisia!

Moi pandat! (=

Ihanaa, kokeita ei ole tiedossa tällä viikolla joten ajattelinkin käyttää tämän kaiken blogiimme hyödyksi! Kuulostaako kivalta...?
Eli olen aikomassa muutta blogiamma paljon!
Todella paljon keväiseen ja lisätä sivuihin jotain, kukkia siis luvassa!
Ja varoitan, tästä voi tulla todella värikäs. Mutta tulin kirjoittamaan vai nopeaa, sillä menen tulostamaan kuvan jonka piirrän sitten ja laitan sen siihen ylikseen jos siitä tulee hieno.
Varautukaa en ole hyvä piirtämään )= Ei kai se nyt niin haittaakkaan.

Mutta haluan tuon Twitterin toimimaan, miten sitä tekstiä oikein saa? Kiitos PP, kun yritit auttaa, mutta se teksti ei tullut tuohon, mikä neuvoksi? :O Sitten seuraavaan asiaan, ihanaa me pandat autamme Japanilaisia, ennen kaikkie lapsia! :) Lahjoitetaanhan kaikki rahaa niille? Oii ♥ Olisi todella ihanaa jos tekisimme sen, älkää nyt todellakaan ajaltelko että apua mulla menee 100 pkta tollaseen!
Ihan tyhjiä tuossa kuvassa noi kaikki paikat! :DD
Olin siis ainut panfussa.


Älkää sitten todellakaan sanoko tuota vaan pelastetaan heidät yhteisvoimin! ;) Pandakolikoita saa sitten pelailulla, ajatellaan että heidän elämä säilyy! ♥ Lahjoitetaan kaikki! :) Tämän jutun motto voisi ollakkin..... "Iloa elämään jokaiselle, varsinkin heille ketkä tarvivat nyt meidän apuamme ♥" Olisiko tuo hyvä? Nyt on tullut voimaan vissiin kulttiksille erilliset tavarat, tuollainen kultainen hökkyrä sieltä tuli! Ja kartta on uudistunut! Hieno, eikö?
Vaihtelu virkistää! :)

Nyt meen kuvan pariin, katsotaan mitä siitä syntyy.
Auttaisitteko Twitterissä?
Lähiaikoina yritän sen jälkeen etten tarvisi enää apuna,
olette varmaankin jo kyllästyneet siihen!
Huomenna yritän saada blogiin Jaden haastattelun! (=

Tassut
lilinne  ♥

Ps. Kaikista eniten toivon joltakin teistä Panfu-tiimin
osoitetta! Kiitos tuhannesti jos annatte sen! ♥

1 kommentti:

  1. Hei Panda!

    "Pandat pienet muistakaa,
    hyvää mieltä jakaa.
    Ystävällisyys palkitaan,
    se rauhan Panfuun takaa."

    ♥ Tämä viesti lähti kiertokommana liikkeelle PPP-liitosta (Paremman Panfun Puolesta) 29.3.2011. Kopioi viesti vähintään 3 ystäväsi blogin kommenttiin, ja lisää oma nimesi viestiin viimeiseksi. Se Panda, jolle tämä viesti saapuu 30.4.2011 vappuaattona, saa katkaista ketjun ja palauttaa sen Tillervon Panfu-blogin kommenttiin, toivottavasti pitkän nimilistan kera. Jos saat viestin monta kertaa, voi myös palauttaa sen silloinkin. ♥

    AlisaPPP, Tillervo, PandaPomo11,

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥