Lukijat

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Sydämmet lentelee! ♥

Heijj ♥
Sydämmet sinkoilevat panfussa :) Ihanaa ♥
Se kaikkien odottama kevät on tullut! Panfussa kuuluu jo kauniit äänet, kuin lintujen kaunista liverrystä (=
Ollette varmaankin jo heitelleet niitä? Menkää nyt jos, ette ole siis San Franpanfuun Lennyn luokse! Voitte heittää sydämmiä maanantaihin asti ja perjantaina saamme palkinnon! Kivaa, mitäkähän palkinto sisältää? :O Mutta nyt toivon, että osallistutte meidän kisaan, parhan mokasi! Olen nauranut teidän mokille valtavasti xDDD Voi, että vaikea valita sitten niistä voittaja! Osallistukaa ohjeet löydät tuolta alempaa. Kisa päättyy 25.3.2011! Kipinkapin vain, vielä ehtii viimeisetkin!
Kiitos kun todella moni on osallistunut! Mutta nyt se kaikkein vaikein ongelma tehtävä, mitä ei kukaan ole vielä ratkaissut! Kommentoi kuka se oli ja perustele vastauksesi! Jos se on oikein saat 300 pkta! Saat ne 4 Boomilla tai Kivi, paperi sakset pelillä.

Okei, tämä on siis ongelma tehtävä, ratkaise se! Kuka heitti kahta noppaa pelissä Trivial Pursuit! Ota selvää! :DD Lili100 selvittää kuka oli huijari ja tämän juonen takana! Kuka siis rikkoi sääntöjä?

Pandoja oli mukana pelissä Sindy, Sandra, Piko, Urri, GaG ja Pro nimiset pandat! Lili oli tuomari ja katsoi vierestä peliä, mutta ei saanut selville kuka rikkoi sääntöjä! Pelin jälkeen lili tiedusteli Proota. Hän kysyi heititkö kahta noppaa? Pro vastasi: Mitä :O ... ja juoksi pois.

Lili sai epäilyksen ja kysyi seuraavalta, Sindyltä. Heititkö kahta noppaa? Sindy vastasi: En... mistä puhut? Samassa Pro juoksi takaisin tapahtumapaikkaan.

Lili oli hiljaa ja siirtyi seuraavaan, Sandraan. Lili kysyi: Heititkö kahta noppaa pelissä? Söin jätskiä, katso! Lili vastasi: Hmm... vai, että jätskiä, pitääkö paikkaansa?

Lili etsi muita, mutta Urri oli WC:ssa joten hän siirtyi seuraavaan Pikoon. Lili kysyi: Heititkö sinä kahta noppaa? Pro vastasi: En, jos olisin heittänyt niin ehkä arpakuutiota.

Lili kiiruhtikin jo nopeasti GaGan luo. GaG ihmetteli mitä nyt? Lili kysyi: Heititkö kahta noppaa pelissä? GaG vastasi: Noppaa, ai se? Kun Urri hyppäsi WC:sta ulos, lili oli saanut syyllisen sillä välin jo kiinni.
Kuka oli syyllinen? Lili tiesi, mutta tiedätkö sinä?






Tässä on vielä kuvat teille näistä henkilöistä, että tiedätte kuka on kukakin.

Sindy
Pro
GaG
Sandra


Urri


Piko

Noin :) Päätinkin laittaa vähän iloisempaa väriä, kun on tämä Lenny juttukin :DD
Ratkaise tuo! Jos haluat nähdä lisää tuon kaltaisia tehtäviä, kurkkaa Puuha Pähkinään! Siellä on ristikkoa sun muuta kivaa pohtimista!
Sinne hän voisi pian ilmestyä jotain uuttakin ;D


Noin, tuossa heitettiinkin vähän sydämiä! Näin ihania kamujani panfussa, tälläisenä ihanana päivänä! ♥
Heido!!!

Tassut
lili100 ♥

2 kommenttia:

  1. Heipsansaa!
    Tälläinen kaunis kevätpäivä jaa mielen korkealle! Ja tekee oikein mieli ylistää kaikkia ystäviä ja kavereita Panfussa!! Kiitos sulle ainakin siitä että OOT MUN YSTÄVÄ!!

    Ja toi tehtävä. Hmm...mä veikkaan sitä Pro:ta, mutta en oo aivan varma asiasta. Hankala on kyllä!!

    Nähdään Panfussa!!

    ♥:lla PP

    VastaaPoista
  2. Hei, ihana ystäväni!
    Blogistani löytyy uunituore ystäväpostaus, jossa kiitän ja ylistän kaikkia teitä ystäviäni Panfusta!
    Käythän lukemassa ja kerrothan mielipiteesi!!

    ♥:lla PP

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥