Lukijat

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Huh huh.... päivä se oli tämäkin + Aivan ihana Elluliinimme panfussa :)))

Jep kylläh se vain oli niin, että päivä se oli tämäkin niin kuin aina.
Mutta tämä päivä tuntui aika raskaalta ainakin minulle.... ai niin moi pandapulleroiset!
Ekana aamulla kun heräsin ja päivemmällä sain olla, ihan kiva ja sit menin lenkille, siellä meni vähän aikaa sil menin semmosii muutamii kilometrei :P Ei siitä nyt enenpää sillä tuskin teitä hirveästi kiinnostaa. Vai kiinnostaako? Mistäs sitä tietää :DDD Sitten lenkin jälkeen käväisin saunassa, söin leivän ja pääsin ihan hetkeksi koneelle ja juuri kun tulin panfuun etsin avan, no ava nukkui ja jätin hänet siihen tai sanoin tule sit tai kyl se sit etti mut (=== Sit taisin ettii baletin ja olimme jonkun majassa, mutta enpä tiennyt kenen. Olin siinä jonkin aikaa, kun vasta uskalsin kysyä, kenes tämä oikein hieno maja on, siellä oli peiliä, kukkaa, sänkyä ja vaikka mitä!! Sitten sain vastauksen: Ellan!!!!! Ja mua kyl vähä rupes surettaa sillä taisi olla vain minuutin päässä, että näkisinkö Ellan, voi harmiiiii! Mutta Elluliini on ihana ja varmasti vielä nähdään!!! Olisi kiva nähdä teitä panfussa taas hetkeen aikaan :DD Sitten hetken (15 min) vierailun jälkeen panfussa, mun piti kerätä kimpsut ja kampsut ja me lähdettiinki kylään. Olihan siellä ihan mukavaakin. Sitten tulimme kotiin ja kerkesin juuri tulla tänne näin ihan hetkeksi :))) Toivottavasti teillä oli kiva päivä panfussa. Nähdään kaikki panfulaiset! Myös Ella, Kamaria ja Max!!! Kaikki pandat, hmmm.... OLETTE AINUTLAATUISIA!!!!

Arvatkaas mitä huomenna blogissamme tapahtuu? Uusi kisa, tämä onkin vähän jännempi! :p Osallistukaa sitten! Taitaa tulla sivuillekkin vähän uutta... katsotaan katsotaan ja tekin katsokaa! Ja luulisin, että Tiuhtinkkin sivuille tulisi jotain uutta ja ulkoasuunkin voisimme laittaa vähän väriä, että jos tämä kuukausi olisi ulkoasun sijaan värikäs!!! Aina vähän erillaista, ettette kyllästy. Luulisin, että siilikin kerkeisi kirjoittamaan huomenna, hänellä on juu pikkusen kiirus, tänä viikonloppuna oli kisatkin. Kuinkahan hänellä meni, kysynkin häneltä. Toivottavasti hyvin! Panfussa ei sitten tapahtunutkaan muuta, paitsi meidän Elluliinimme panfussa! ;DD

Näkyillään
lilitsu ♥

Ps. Käykääs katsomassa Ellan ja Maxin blogiin Been (Panfu6b) haastattelua ja reportaasia. Minusta tuo oli todella hyvä!

Ps2. Teemme pian blogiimme ohjelman Panfun Uutiskatsaus. Ohjelmassa kerromme panfun uutisia, mutta myös vitsejä, tarinoita ja vaikka uutta modernia: Miten sisustat puumajasi hyvään kuntoon? Panfussa liikkumis vinkkejä.Viikon muoti ja paljon muuta kivaa laidasta laitaan. Mitäs pidätte? Kertokaa kommenteissa! Tämä siis toivii vain jos koneeni antaa siihen luvan käyttää HyperCamia. Mutta kun rupesin vähän poistelemaan, tämä näyttää lupaavalta! :)

5 kommenttia:

  1. Moi liltsu! Sun blogis on tosi kiva! Nähään Panfussa ;)

    Tassutellen,
    Sasse

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sasseliini, niin sinunkin ja yläkuvasi on todella hieno! Nähdään pikaisesti panfussa :)

    Tassuttain
    lilitsu ♥

    VastaaPoista
  3. Eile mä taisin pahottaa kaikkien mielen jotenkii Panfus ku kukaa ei puhun mulle!

    VastaaPoista
  4. Mä rakastan teiän blogii liliseni. Ja ihanaa, teette ohjelman! Saatte varmaa paljo kehuja sille:)

    VastaaPoista
  5. Viljami: En kyllä ainakaan minulle tuonut pahaa mieltä, ebkä kyllä muista siitä päivästä enää mitään :( Sori...

    Love: Voihh.... kiitos ♥ Tuo oli kyllä todella ihanasti sanottu :) Sinun blogi on kyllä aivan ihana ♥ Rakastan sitä ja kurkaan sinne joka päivä ei syytä huoleen! ♥ Niin toivottavasti siitä ohjelmasta pidetään :)

    Tassut
    lilisenne ♥

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥