Lukijat

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Panfu Jumper peli kisa on tullut blogiin!

Mooooro :D

Olettekos katsoneet jo panfun blogia? Siellä on tosi siisti kisa! Ja vielä huikeat palkinnotkin, harmittaa vähän kun ei ole iPhonea, mutta onnea teille muille! :p
Palkintona voittajalle on 12 kk kultapandallisuutta tai sitä! Toiselle 6 kk ja kolmannelle 3 kk, mun mielestä tosi hirmu hyvät palkinnot, se innostaakin kaikkia varmasti pelaamaan, keillä on tuo kyseinen iPhodi. Niin onnea matkaan ja niin kuin mottoni sanoo.... NÄYTÄ MIHIN PYSTYT! ;D Harmittaa vain kun kulttiksille ei ole luvassa palkintoa ;(

Osallistujia kisaan on jo peräti 6! Itse pidän sitä isona lukuna, täällä blogissa, osallistukaa muutkin :) Jos teillä on vielä jotain epäselvää kertokaa pois! Huomenna nähdään kisan tunnelmissa, tulin vain kertomaan tuosta kivasta kisasta.



Uusia kalusteita on tullut, kiva look! Apuaa, mitähän Evron juonii kun hän on oikea kaluste mestari, hyvä maalari!

Ps. Sori lyhyt postaus, kisasta jotain sekä katsokaa Tiuhtin sivulle, sinne on ilmestynyt Tiuhtista ja Pariisin matkasta jotain ;DD Anastaasia ilmestyy tänne pian, mukanaan teille ylläri ;)

Tassuttain
lili100 ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥