Lukijat

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Duck on vaihtanut paikkaa + näette pian jotain ;DD

Moooi pandat ja sun muut ötökät xD Ötökät...? Kertoisitko hieman lisää? Lemmäkerttuja ja niitä kutsutaan ötököiksi, itse pidän kaikista eläimisät hämähäkeistä haisunnäätiin! No sepäs kummaa.... pidättekö te? Mutta nyt ihan panfuun eikä sen koommin ötököihin sun muihin.

Voisiko edes sanoa noin että Duck on vaihtanut paikaa, empä tiiä... siis ehkä näin Duck lähti jonnekkin. Kyllä aivan, se meni siis Kamarin luokse linnan torniin! En ottanut kuvia sillä ajattelin, että haluatte selvittää sen varmasti yksin, ilman apukeinoja vai? Hyvä ettet kertonut, en tiedä vielä sitä ollenkaan (miten se siis menee) Okei, hyvä etten kertonut. Niin panfussa tapahtu tänään aika paljon, Duck liikkui ja yllätys koneesta putkahti kiva lahja tälläinen:

Näin lopuksi voisimmekin näyttää teille sen panfu videon mitä olette odottaneet, ensimmäinen jakso Panfu Putouksesta! Nyt kun koneeeeni vihdoin toimii, on tulossa se uusi ohjelma pika pikaa!! Jeeh, vai? :)


Video tässä:


Toivottavasti se toimii ja tiiän siitä ei kai saa mitään selvää :(( Toivottavasti saatte edes jotain, en tiedä miksi siitä tuli tuollainen, yritän saada sen seuraavaan jaksoon parempaan malliin :)
Tassuttain
lili100 ja Tiuhti ♥

Ps. Uskomme ettei se toimi :(

3 kommenttia:

  1. Sun pitää oottaa tosi kauan ehkä puol tuntii ni sitku se antaa julkasta sen siis lisäät videon ja sit ootat niin kauan et se antaa julkasta sen!
    Älä paina mitää nappia että julkasis nopeemmin sillä sit tulee toi error!

    VastaaPoista
  2. Mun ei tarvinnut odottaa, kun vain 1 min kun tuli videon lataamisessa on tapahtunut virhe tai jotain tuommoista, enkä tiedä miksi.
    Onko neuvoja (taas kerran) :)

    Tassut
    lili100 ♥

    VastaaPoista
  3. Ei ole neuvoja ja jos lähettäisit videon mulle ja sit laittaisit siks aikaa kirjottajaks et laittaisin videon! Muuten en osaa ja sähkis on viljami.lommi@gmail.com ja lauantaina en pääse putouksee meen mummille ja siel ei oo konetta ja ois kiva jos tulisitte Panfu idolssiin tänään! Lukekaa blogistamme!

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥