Lukijat

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Unissakävelijä

Moikkelis pandat!

Muistatteko kun viimeksi Ella ja Max menivät Duckin eli rannalla olevan haaksirikkoutuneen luo yöllä? Silloinhan Duck tarrasi Ellaa tassusta niin että Ella oikein säikähti! Sitten Duck huusi unissaan jotain, koska hän näki hirveää painajaista. Mutta tällä kertaa kun Ella ja Max menivät rannalle taas katsomaan yöllä Duckia... Duck ei ollutkaan siellä! Siellä olikin aivan autiota, mutta tämä ei ollut mikään suuri ongelma panfun superetsiville. Koska onneksi hiekassa näkyi tassun jälkiä. Jotka johtivat ensin sairaalalle, sitten karkkiautomaatille, majakalle, takaisin leirinuotiolle ja taas majakalle. He kulkivat samaa reittiä varmaan kymmenen kertaa ristiirastiin.. Kunnes tassun jäljet johtivat pusikkoon ja sen takana oli Duck. Mutta mitäs ihmettä Duckilla oli iso kivi jota hän kantoi unissaan selässä. Sitten Maxille tuli ensin mieleen, että heidän pitäisi ottaa kivi pois Duckin selästä ja sitten ravistella hänet hereille. Mutta sitten Max muisti mitä Ella eilen sanoi. "Ei saa herättää unissakäveliää" Sitten Max sai toisen idean, mutta saamme tietää sen vasta varmaan huomenna, koska Ella ja Max olivat niin väsyneitä kun eivät olleet nukkuneet paljon yhtään yöllä. Joten he päättivät mennä takaisin nukkumaan.

Sitten vielä että tänään blogiin tuli helmikuun bloggarin Tillervon haastattelu jonka voit käydä katsomassa täältä: http://blog.panfu.fi/

Tassuttain: pikkusiili10 :)

PS. Sori, että tuli aika lyhyt postaus ja hyvää yötä.

2 kommenttia:

  1. Mil ohjelmal teette kuvat??

    VastaaPoista
  2. Yläkuvat? Teemme ne picnikillä, gimpillä mutta tuossa en käyttänyt sitä. Sitten rajaan paintilla tai pizapilla riippuu vähän, auttoiko? :)

    Tassuttain
    lili100 ♥

    VastaaPoista

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥