Lukijat

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Panfu In vs Out!



Bileet olivat oikein kivat, porukkaakin sieltä löytyi :)
Kiitos kaikille ketkä siellä olivat. Järjestin siellä tietovisaa ja juteltiin, kun mun pitikin mennä :( Toivottavasti teillä vierailla oli kivaa!

Äänestäkää vielä kellä oli paras moka, mokat löytyvät tuolta alempaa. Kiva jos olette jo äänestäneet. Sitten toiseen asiaan, Panfu Jumper peli kisan tulokset ovat julkaistu! Mahtavia ennätyksiä teillä! Paljon onnea voittajille! :) Olisi ollut kiva, jos olisi iPhone.

Sitten se mitä otsikossakin lukee: Panfu In vs Out!
Siinä on panfuun liittyvää hyvää ja huonoa!
Tässä näin, muistakaa.

In

- Kaverit panfussa ovat todella tärkeitä meille kaikille, pidä ystävästäsi huolta, niin kuin omaasi. Ole hänelle kohtelias ja kiltti, älä satuta ja pitäkää hauskaa ystävinä!

- Chattailu on kivaa, muista olla fiksu chatissa, älä käytä rumaa kieltä! Niin silloin kaikilla on on kivaa, ettei tulisi kellekkään paha olo

- Kun Ella, Kamaria ja Max ovat panfussa, joku heistä, silloin on kivaa ja hauskaa! Mutta muista apuliiton säännöt! Älä tule heidän päälleen, äläkä pommita kysymyksillä yms. Siten he viihtyvät panfussa kauemmin ja tulevat hymy huulilla panfuun! Tehtävätkin ovat kivoja! :)
Out

- Älä hauku tai kiusaa ketään panfussa, puhu ja tee niin kuin haluasit itsellesi tekevän! Kaikki tulevat hymy huulilla panfuun, kun tietää, että panfu on mukava paikka! Ole siis kaikille ystävällinen! Kehu vain toista, älä hauku tai kiusaa!

- Harmi kun chatti on vain auki 20.00, mutta se on vain meidän pandojen turvallisuuden vuoksi! :)

Tuossa oli Intä ja Outtia :DD Lue tarkasti ja tee se panfussa! :)
Hauskaa iltaa kaikille pandoille! Jännittää kkb: eet...... :O

Tassut:
iloinen lilinne ja jännittää ♥ :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥