Lukijat

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Muukalainen rannalla! :o

Heipsansaa! :)

Varmaan huomasittekin jo pandan rannalla, vai ettekö huomannut? Tästä kuvasta tunnistatte sen varmasti. Harmaa paita, vai olenko värisokea xD En kai nyt sentään. Hänen nimensä on Duck ja suomeksi ankka. Aikas outoa, muistuttaako ankka pandaa? Kai niillä joku yhteinen piirre sitten on. Vai kasvaakohan hänelle nokka vai pysyykö hän ihan vain pandana? Toivottavasti. Sitten vähän huonompiin asioihin mä vahingossa poistin Internet Explorer 8. Ja siitä vasta soppa syntyi, tää zoomaa tosi oudosti ja tää teksti on tosi jumboo! Toivottavasti teillä ei oo. Toivon, että saan takaisin sen 8, vaikea tottua tähän vanhaan 7. Onko teillä neuvoa miten saan sen takaisin, kun olin yrittänyt ladata sitä, mutta se sanoo jotain, ei touteuta käyttöjärjestelmän kieltä. Ääh... mithänä teen? Taas tarvitsen apua!

Sitten iloisiin uutisiin! Kurkkasinkin tänään vain sähkikseeni ja siellä olikin viesti missä luki uudesta iPanda pelistä. Se on iPodiin. Kiva juttu, haluaisin kokeilla sitä, mutta mulla ei oo iPodii onkos teillä?
Ja Cloud Number Nine on mun yks lempipeleistä, tosi kiva juttukun se tuli oikein iPodillekkin vielä. Sori en oo kerenny kurkkaamaan tänään muutakun Jaden blogiin ja kurkkaan vielä Tillenkin, mutta huomenna kurkaan sitten lisää!

Kurkatkaas pandat kuvastoon! Siellä on tosi hienoja avaruusteemaisia asuja luvassa. Mielestäni tuo tytön mekko on hieno, olenkin jo ostanut sen ja pidän siitä :) Entäs te? On tuo pojankin asu hieno!


Kirja on uudistunut myös oikealta yläkuvasta, kuin muutenkin (kansi)
Ei tullut oikein selvä kuva, mutta kai siitä jotain selvää sentään saa. Tuollaisen,
pidän itse siitä koska rakastan seikkailuja ja eikö tuo kuuluisi seikkaluun?

Sitten kävittekös jo item koneella? Sieltä saa tosi kivan lohikäärmepatsaan vai onko se valaisin?
Tuli aikas paljon kuvia toivottavasti luitte!

Ps. Katsokaa <--- sinne on tullut kysely bloggareista, vastatkaa kisaan ja vielä pikeeminkin osallistukaa hauskin kuva kisaa. Vasta kaksi osallistujaa, lisää kaivataan!
Ps2. Uusi sivu on ilmestynyt satuja ja tarinoita sivu, katsokaa ihmeessä! Ellan ja Maxin viestissä luki, että tämä on oliko se yksi luetuimpia blogeja. Ilahdutti paljon!! Tuliko teille samanmoista viestiä? Tykkäättekö blogistamme?


Sitten kävittekös jo item koneella? Sieltä saa tosi kivan lohikäärmepatsaan vai onko se valaisin?

Tassuttain
lili100 ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥