Lukijat

torstai 17. maaliskuuta 2011

Peruutus!!!

Mulla ei oo ihanii uutisii :/
Niin moi :) No tuota miten sanon tämän ettette suutu :(
Okei mä aloitan... Panfu Putousta on pakko siirtää! Sillä en edes tiedä missä video on nyt, kaikki pitää tehdä uudestaan, muttah! Kerromme Panfu Putouksesta sitten myöhemmin, koska juuri opin käyttämään HyperCamia hyvin, kiiitos kun autoitte!

Me tehdäänkin se ojelma piakkoin, kun siilillä loppuu kisat. Kisat on perjantaista-sunnuntaihin joten bloggaan yksin, maanantaina yritämme saada videon tehtyä joten jos se ilmestyisi jo silloin!
Annattehan anteeksi :( Mutta luulisin, että saatte osallistua Uutisiin jotenkin! ;D Näette piakkoin! Hehe, olen salainen panda, mutta kaikki paljastuu! Anastaasia tulee näillä näkymin huomenna kirjoittelemaan tänne, jos hän pystyy kävelemään, onkos kiva uutinen? Mitähän salattavaa heillä kaksikolla oikeen on? Kuuntelen: Anastaasia, tehdään huomenna sitten se! Eikö vaan? Juu juu kylläh kylläh! :) Mutta pidetään se salaisuutena ettei lili kuule. Salaisuudet ovat aina kivoja! Jaahas, mitähän ne miettivät, taidan ottaa tämän illan aikana siitä selvää!

Olletteko kuuleet jo siitä Japanin tsunamista ja maanjäristyksestä? :/
Hui kauhea niitä ihmisiä ketkä joutuivat kuolemaan, lapsetkin taisivat jäädä yksin ilman vanhempiaan kun he menehtyivät :( Yhyy... surullista, toivotaan heille kumminkin kaikkea hyvää! (= Tietty!

Oikein ihanaa ja ratotisaa kultapandapäivän jatkoa teille, ihanaa kun Panfu-tiimi teki kaikille meille pandoille ihanan jutun! :) Kyllä nyt saamme olla iloisia, kiitos teille kaikille! Ellalle, Maxille, Kamarialle ja Panfu-tiimille siitä kun annoitte meille 3 päivän kulttiksen! Kiitos myös muutenkin, ilman teitä panfu ei olisi mitään! Te olette ihania! Kiitos hirveästi kun olette lueneet panfun! Ihanaa ♥



Tuollaiseen asusteeseen päätin pukea itseni kultapandapäivänä.
Mulla on aavistus mitä ne kaksi oikein suunnittelevat, huomenna kuulette! Tassut jännitykseen pandat! :)
Chio!

Tassut
lilinne ♥

Ps. Juuso vissiin lopetti panfun :( Pian panfussa ei ole varmaan enää ketään. Itse sitten en tee chattia, en halua saada seurauksia yms. soppaa siitä jos jokua haukutaan, kiusataan tai vastaavaa. Haluan kaikille rattoisan mielen täällä blogissa. En tee chattia siksi koska jos siellä jotain kiusataan tai hakutaan, tulee syyt niskoille. En halua haukkumista, se ei ole hienoa! ;(( Mutta toivottavasti viihdytte blogissa ilman sitä! Ilman chattia, turvallisempi, tämä on teidän parhaaksenne ihana pandat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoisitko? ;D
Olisi kiva jos kommentoisit, kommentteja on aina kiva lukea! Mutta kommaa vain kaikkea kivaa asiaa! Älä kiroile tai hauku ketään!

Toivottelee
lili100 ♥